petak, 23. oktobar 2020.  22:34h
Pročitano 530 puta

Infektivno odeljenje Opšte bolnice Pančevo renovirano je uz pomoć JUB kompanije

Infektivno odeljenje Opšte bolnice u Pančevu renovirano je uz pomoć JUB kompanije. Okrečene su prostorije i ofarbana je stolarija čime su poboljšani uslovi i za zaposlene i za pacijente koji tamo borave.

Kolektiv Opšte bolnice Pančevo zahvalio je JUB kompaniji na donaciji Kolektiv Opšte bolnice Pančevo zahvalio je JUB kompaniji na donaciji RTV Pančevo

Direktor Opšte bolnice Pančevo dr Slobodan Ovuka kaže da Infektivno odeljenje nije bilo okrečeno nekoliko decenija.

Sada, zahvaljujući donaciji kompanije JUB, prostorije odeljenja lepše izgledaju, kaže dr Ovuka. 

Dr Slobodan Ovuka je zahvalio donatorima što su odogovorili na zahtev ove zdravstvene ustanove i donirali sav neophodan materijal.

 

okrecene sobe

 

Jelena Zdravković, rukovodilac marketinga JUB kompanije kaže da ova firma izuzetno ceni veliki trud lekara i medicinskih tehničara koji pružaju potrebnu negu bolesnicima tokom ovog teškog perioda. 

Sa željom da im u toj borbi pomognemo, bez razmišljanja smo se odazvali i odlučili da pomognemo pančevačkoj bolnici u renoviranju Infektivnog odeljenja, rekla je Jelena Zdravković.

Donatorima je zahvalio i ceo kolektiv Infektivnog odeljenja.

Kompanija JUB poznata je kao najstariji proizvođač zidnih boja. Danas je ona orjentisana na strano tržište i svoje proizvode izvozi u 30 zemalja Evrope i sveta.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00