ponedeljak, 23. decembar 2019.  15:59h
Pročitano 25792 puta

Cinestar: Novogodišnji dečji bioskop od 21.12. do 13.1. od 11 do 17 časova

Bliži se kraj još jedne godine i dok se okrenemo deca odrastu i zapitamo se kako nam je život proleteo. Novogodišnji praznici nas podsete da je vreme provedeno u krugu porodice dragoceno i da su to trenuci koji se pamte.

Cinestar bioskopi u Pančevu, Zrenjaninu i Novom Sadu Cinestar bioskopi u Pančevu, Zrenjaninu i Novom Sadu logo

Zato treba iskoristiti svaku priliku, naročito sada u periodu školskih raspusta kada su deca slobodnija. Vremenska prognoza ne obećava zato je idealana prilika da se sklonite u topli, ugodni prostor koji će pružiti željenju relaksaciju i zabavu za celu porodicu. A gde je bolje otići nego u vaš porodični bioskop - CineStar.

U periodu od 21. decembra do 13. januara CineStar bioskopi otvaraju svoja vrata već od 11 sati i sve do 17h nude bogat filmski i zabavni program namenjen upravo porodicama. Osim dečjih hitova: Zaleđeno kraljevstvo 2, Patrolne šape, Prerušeni špijuni i Playmobile, na repertoaru su i igrane avanture Džumandži: Sledeći nivo i Star Wars: Uspon Skajvokera i sve to po povoljnijoj ceni ulaznice u okviru matinea i porodičnog paketa.

Pored crtaća CineStar je za mališane pripremio poklon uz kupljenu ulaznicu, a svakog dana do 30.12. od 16h do 17h u CineStar 4DX BIG, Novi Sad na druženje dolazi Deda Mraz. Ali to nije sve. Najmlađe posetioce 4DX i Kids CineStar sale sa toboganom očekuje dodatni poklon iznenađenja kako bi zimska čarolija u CineStaru bila nezaboravna.

Više detalja potražite na sajtu: bit.ly/NovogodišnjiDečjiBioskop 

 

970x250 NOVOGODISNJI BIOSKOP CS

 

Vidimo se u CineStaru. Vaš porodični bioskop!

Autor:  PR saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00