ponedeljak, 26. avgust 2019.  13:40h
Pročitano 917 puta

Jelen pivo poklanja Pančevcima koncert Sanje Ilić i grupe Balkanika

Jelen pivo i Apatinska pivara ovog leta u saradnji sa Gradom Pančevom i Turističkom organizacijom Pančevo organizovaće koncert Sanje Ilić i Balkanike u sredu, 28. avgusta na Trgu Đorđa Vajferta sa početkom u 21 čas.

Koncert će početi u 21 sat, 28. avgusta Koncert će početi u 21 sat, 28. avgusta detalj s plakata

Koncert nije jedini poklon koji je Jelen pivo pripremilo Pančevcima, jer od ovog meseca oni imaju mogućnost da piju Jelen pivo sa etiketom koja nosi ime njihovog grada.

Nikola Šućur, marketing menadžer Apatinske pivare na konferenciji za novinare u Pančevu rekao je da je prva asocijacija na ovaj grad reka Tamiš, ali i poznate ličnosti kao što su Đorđe Vajfert, Uroš Predić, Isidora Sekulić ili Mihailo Pupin.

Bogata istorija i kultura Pančeva inspirisale su nas na to da Jelen pivo nosi ime ovog grada. Želimo da Pančevci uživaju u pivu sa etiketom svog grada i uz njega slušaju jednog od najkvalitetnijih i najpopularnijih muzičara u Srbiji, Sanju Ilića i grupu Balkanika. U Pančevu će se uskoro obeležiti 300 godina pivarstva, a i Apatin je jedan od gradova u kojima je na Balkanu među prvima počela proizvodnja piva, te je i to jedan od razloga zašto je Pančevo jedan od sedam gradova u kojima sprovodimo ovu akciju, rekao je Šućur.

Jelen pivo je sinonim pivarske tradicije u Srbiji i jedan od najprepoznatljivijih pivskih brendova na ovim prostorima. Kao vodeći brend Apatinske pivare, ovo pivo je stožer bogatog pivarskog iskustva u Srbiji i važan deo društvenog života zajednice već više od 260 godina.

 

IMG 20190826 120545

 

Jasmina Radovanović, zadužena za odnose s javnošću u Gradskoj upravi Grada Pančeva istakla je da se Apatinska pivara pre oko mesec dana obratila gradonačelniku s predlogom o saradnji.

Ideja Apatinske pivare poklopila se s nastojanjima lokalne samouprave da afirmiše grad Pančevo i kao turističku destinaciju kroz manifestacioni turizam. Ovaj koncert je poklon Pančevcima povodom slave grada, Velike gospojine, koja će ove godine po prvi put biti obeležena. Ovim koncertom obogaćena je kulturna letnja i turistička ponuda u Pančevu, istakla je Jasmina Radovanović.

Ulaz na koncert Sanje Ilića i grupe Balkanika je besplatan, a održaće se na Trgu Đorđa Vajferta u Pančevu.

Jelen pivo s etiketom Pančeva je u prodaji u više maloprodajnih objekata na teritoriji grada, ograničena je količina i već je premašila prvobitne planove Apatinske pivare. Građani koji budu kupovali ovo pivo imaće priliku da u tim maloprodajnim objektima na poklon dobiju majice, cegere i druge poklone. 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00