utorak, 9. april 2019.  15:04h
Pročitano 1328 puta

Cinestar proglašen najboljim bioskopskim prikazivačem u Evropi

Međunarodno kinematografsko udruženje (UNIC) proglasilo je CineStar Cinemas najboljim bioskopskim prikazivačem u Evropi u 2019. godini, a nagradu će dodeliti upravi Blitz- CineStara na kongresu CineEurope u Barceloni u junu ove godine.

CineStar ulaz u jedan od bioskopa CineStar ulaz u jedan od bioskopa Ivan Ivanišević

CineEurope je najdugovečniji i najuspešniji evropski kongres za velike, regionalne i nezavisne filmske profesionalce. Na kraju kongresa dodeljuje se priznanje Internacional Exhibitor of the Year bioskopskom prikazivaču čija dostignuća, novi projekti, rast i liderstvo u industriji postavljaju nove standarde i pomeraju granice. 

Ove godine prestižna nagrada odlazi upravo Blitz-CineStaru. Iz CineEurope su istakli da je Blitz-CineStar pravi primer takve kompanije, koja iznova podiže lestvicu u industriji i ostvaruje konstantan rast. Posebno su istakli kako je Blitz-CineStar izuzetno predan u pružanju najboljeg mogućeg bioskopskog doživljaja svojoj publici, stavljajući u prvi plan stalne inovacije, čime su postali jedan od vodećih i najbrže rastućih bioskopskih lanaca u regiji i Evropi. 

Nagrada za najboljeg evropskog bioskopskog prikazivača je kruna poslovanja, a stigla je upravo nakon nedavnog otvaranja multipleksa u Banja Luci i uoči skorog projekta u Beogradu, tokom ove godine.

 

0 CineStar 4Dx Mall of Split koncesija

 

Nakon saznanja da je Blitz-CineStar dobitnik ove prestižne nagrade, Zoran Savić, direktor Blitz-CineStar Srbija je izjavio da im je izuzetna čast da prime ovu vrednu nagradu CineEurope.

Ujedno nam je i zadovoljstvo i ponos što je struka prepoznala naš stalni napor, ulaganje, ali i znanje. Zahvalio bih se svim našim zaposlenima, našim poslovnim partnerima i vernim posetiocima, koji su takođe deo ovog uspeha, a naša vizija Bioskopa s pet zvezdica je očigledno bila pun pogodak. CineStar je postao sinonim za najbolje bioskopsko iskustvo u Evropi, stvorili smo lanac bioskopa nove generacije u koji smo ekskluzivno doveli neke revolucionarne formate kao što su 4DX i KIDS CINESTAR dvorana sa toboganima i zonama za igranje. Stvorili smo destinacijske bioskope s barovima i raznim sadržajima u kojima posetioci vole da borave i u kojima svako pronalazi nešto za sebe. Svaki naš novi bioskop je uvek po nečemu bolji, a naš najnoviji projekat u Beogradu, u Ada Mallu koji se upravo gradi, biće najlepši i najmoderniji bioskop u Srbiji. Veliko je zadovoljstvo biti prvi u branši u Evropi, to nam daje krila da nastavimo, a obzirom da Blitz-CineStar i dalje širi svoj lanac novim projektima u regiji, ova nagrada nas i obavezuje da budemo uvek bolji i da zadržimo ove visoke standarde, rekao je Savić.

U sklopu investicionog ciklusa koji Blitz-CineStar sprovodi od svog osnivanja 2003. godine do danas, CineStar Cinemas grupa u regiji broji 23 multipleksa (uključujući naredni u Beogradu), sa 145 digitalnih dvorana i preko 23.000 sedišta, što zajedno sa gotovo 5 miliona prodatih ulaznica godišnje - čini CineStar Cinemas najvećim i najuspešnijim bioskopskim prikazivačem u regiji.

 

0 Kids CineStar Novi Sad

 

O CineEurope

CineEurope 2019. će se održati između 17. i 20. juna u Centru Convencions Internacional Barcelona (CCIB) u Barseloni, kada će se i održati svečano uručenje nagrade. CineEurope je najdugovečniji i najuspešniji evropski kongres i trgovinski sajam za vodeće svetske,  regionalne i nezavisne filmske profesionalce. CineEurope prikazuje ekskluzivne projekcije i prezentacije proizvoda o nadolazećim filmovima i trendovima u filmskoj i kinematografskoj industriji, organizuje seminare i  CineEurope trgovinski sajam. CineEurope je službeni kongres UNIC-a  (International Union of Cinemas).

O UNIC-u

International Union of Cinemas (UNIC) predstavlja međunarodno kinematografsko udruženje za bioskopsku trgovinu i bioskopske prikazivače 37 zemalja Evrope i susednih regija.

O Film Expo Group

Film Expo Group je glavni organizator događaja u filmskoj industriji. Ova grupa organizuje CineEurope koji se održava u Barseloni; ShowEast, koji se održava u Majamiju i CineAsia, koji se održava u Hong Kongu.

Autor:  PR saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00