utorak, 1. septembar 2015.  16:07h
Pročitano 970 puta

Besplatne bubnjarske radionice za devojčice

Besplatne bubnjarske radionice za devojčice od 10 do 14 godina biće organizovane u Pančevu, u dvorani Kulturnog centra od 7 do 11. septembra, od 12 do 14 časova.

Radionice organizuje Femix mreža ženskog stvaralaštva, a već su organizovane u Beogradu i Smederevu. Pančevo je treći grad u kojem su planirane radionice.

Prijava za učešće na radionicama vrši se putem telefona 060 333 8160 ili mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na gore naveden broj telefona, mejl adresu ili na zvaničnoj Facebook stranici projekta.

Devojčice će kroz ovaj program imati priliku da nauče osnove sviranja bubnjeva i drugih udaračkih instrumenata, same provere imaju li talenta i da li ih ovi instrumenti interesuju. Radionice su edukativnog karaktera i za glavni cilj imaju razvijanje muzikalnosti, kao i smanjenje predrasuda prema bubnju kao instrumentu koji je samo za dečake, navodi se u pozivu.

Radionice organizuje Femix mreža ženskog stvaralaštva uz podršku Rekonstrukcija ženskog fonda i zahvaljujući gostoljubivosti Kulturnog centra Pančeva, Doma omladine Beograda i Centra za kulturu Smedereva.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00