utorak, 1. januar 2019.  10:00h
Pročitano 8553 puta

Nova godina dočekana uz muziku u vatromet

Veliki broj Pančevaca okupio se u Novogodišnjoj noći na Trgu Đorđa Vajferta i Ulici Nikole Tesle kako bi ispratio staru i dočekao novu 2019. godinu.

Višeminutnim vatrometom u Pančevu obeležen početak Nove godine Višeminutnim vatrometom u Pančevu obeležen početak Nove godine Pančevo MOJKraj.rs

Turistička organizacija Pančevo u saradnji s Gradom Pančevom i lokalnim muzičarima obezbedila je fantastičnu proslavu dočeka Nove godine svojim sugrađanima.

Od 22 sata popularne tamburaške hitove izvodio je Vajfertov bend, a od 23 sata do skoro pola dva posle ponoći nastupio je “Eksploziv bend”.

Smenjivali su se hitovi narodne, zabavne, rok i pop muzike, igralo se i kolo a najviše pažnje posetilaca privukao je i veličanstveni vatromet.

 

0 vatromet pvo

 

Srećnu Novu godinu Pančevkama i Pančevcima poželeo je Dragoljub Malović, direktor filijale Dunav osiguranja u našem gradu koja je proglašena najboljom filijalom u okviru Dunav kompanije. U ponoć je stigao i Deda Mraz koji je koji je brojao poslednje sekunde stare godine.

Duž Ulice Nikole Tesle bile su postavljene drvene barake i tezge na kojima su svoje proizvode izlagali i prodavali pančevačka udruženja, pojedinci, preduzetnici. Kuvalo se vino i rakija, topla čokolada, čajevi, prodavale slane i slatke poslastice (palačinke, mekike, krofne i drugi kolači), suveniri, novogodišnji aranžmani...

 

0 pancevo docek nove godine

 

Veličanstvenim dočekom na otvorenom u Pančevu završena je i trodnevna manifestacija Ulica Novogodišnje čarolije. Organizator je Turistička organizacija Pančevo, uz podršku Grada Pančeva.

Autor:  Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00