subota, 29. decembar 2018.  15:29h
Pročitano 1902 puta

Počinje Ulica novogodišnje čarolije

Manifestacija Ulica novogodišnje čarolije svečano će biti otvorena danas, 29. decembra u 20 sati na bini koja je postavljena u Ulici Nikole Tesle.

Dečji hor Vokal kids nastupiće i ove godine u Ulici Novogodišnje čarolije, odmah po otvaranju manifestacije Dečji hor Vokal kids nastupiće i ove godine u Ulici Novogodišnje čarolije, odmah po otvaranju manifestacije Pančevo MOJKraj.rs/arhiva

Duž ove ulice postavljene su i drvene barake i tezge na kojima će svoje proizvode izlagati i prodavati pančevačka udruženja, pojedinci, preduzetnici u periodu od 18 sati do ponoći.

Kuvaće se vino i rakija, topla čokolada, prodavati slane i slatke poslastice, suveniri, novogodišnji aranžmani, sve što vam može biti potrebno u vreme praznika.

Manifestacija će trajati do 31. decembra i završiće se dočekom nove godine na otvorenom i vatrometom u ponoć.

U pratećem delu programa posetioce Ulice novogodišnje čarolije zabavljaće domaći izvođači, jer Turistička organizacija Pančevo nastavlja da afirmiše pančevačke izvođače, muzičare i stvaraoce.

 

nova godina pancevo docek 2019

 

Muzički program u "Ulici Novogodišnje čarolije":

U subotu, 29. decembra u 20 sati nastupiće dečji hor Vokal kids, a od 21 do 23 sata sviraće Tođa, Mizge i Borko.

U nedelju, 30. decembra od 20 do 22 sata sviraće rok bend The Twilight, a od 22 do ponoći pančevački rok bend Rezervni plan.

U novogodišnjoj noći, 31. decembra, od 22 do 23 sata sviraće tamburaški orkestar „Vajfertov bend“, a od 23 sata do 1 sat nakon ponoći „Eksploziv bend“ i popularne hitove.

Organizator je Turistička organizacija Pančevo, uz podršku Grada Pančeva.

Autor:  Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00