utorak, 11. decembar 2018.  11:14h
Pročitano 5649 puta

Ulica Novogodišnje čarolije u Pančevu od 29. do 31. decembra

Turistička organizacija Pančevo organizovaće i ove godine manifestaciju “Ulica novogodišnje čarolije”, u periodu od 29. do 31. decembra u Ulici Nikole Tesle i na Trgu Đorđa Vajferta u Pančevu.

Manifestacija "Ulica novogodišnje čarolije" biće održana od 29. do 31. decembra Manifestacija "Ulica novogodišnje čarolije" biće održana od 29. do 31. decembra www.pixabay.com

Ova nova manifestacija, koja je prošle godine prvi put organizovana, ima za cilj isticanje turističkih, kulturno-umetničkih i privrednih potencijala grada Pančeva.

Planirano je i ove godine da se u “Ulici novogodišnje čarolije” predstave izlagači-proizvođači domaće radinosti i starih zanata, a u pripremi su i brojna iznenađenja.

Manifestacija "Ulica Novogodišnje čarolije" biće završena dočekom Nove godine na otvorenom.

 “Ulica novogodišnje čarolije”, uz tradicionalnu manifestaciju “Novogodišnji bazar”, predstavlja novi, obogaćen koncept obeležavanja novogodišnjih praznika u Pančevu. I ove godine Pančevci će imati priliku da novu godinu dočekaju na otvorenom, u svom gradu, uz muzički program koji pripremamo u saradnji sa lokalnim muzičarima. Sve one koji neće imati priliku negde da otputuju, kao i goste Pančeva, pozivamo da zajedno dočekamo novu 2019. godinu, rekao je Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije Pančevo.

Direktor Turističke organizacije Pančevo, Nikola Stoilković kaže da je priprema programa manifestacije u završnoj fazi i da će detalji biti uskoro saopšteni.

Prijave za izlagače na štandovima u “Ulici novogodišnje čarolije” počeće 14. decembra, a više informacija moći će da dobiju u prostorijama Turističke organizacije Pančevo.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(7 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00