utorak, 13. novembar 2018.  11:06h
Pročitano 744 puta

CineStar bioskop u Bigu najavljuje najbolje cene ulaznica i neverovatan provod uz Bloodmastera i Grinčmaniju

Kako bi osigurao nezaboravan provod svim posetiocima, CineStar 4DX Novi Sad u tržnom centru Big, pripremio je neverovatno dobre akcije od 15. do 18. novembra.

Ulaznice za samo 160 dinara moguće je kupiti za filmske projekcije 15. i 16. novembra Ulaznice za samo 160 dinara moguće je kupiti za filmske projekcije 15. i 16. novembra Cinestar Srbija

Ulaznice za samo 160 dinara moguće je kupiti za filmske projekcije 15. i 16. novembra, a na repertoaru su Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini, Južni vetar, Boemska rapsodija i mnogi drugi. Osim na blagajni bioskopa, kupovina ulaznica je dostupna i online.

U subotu, 17. novembra u CineStar dolazi jedna od najvećih youtube zvezda u regiji Bloodmaster, a druženje sa njim organizovano je u sali pre početka filma Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini. Obožavaoci će Bloodmasteru moći da postave pitanja i dobiju njegove potpisane postere. Film sledi nakon druženja, a ulaznice po ceni od 750 dinara moguće je kupiti samo na blagajnama bioskopa CineStar u Bigu.

Ali ni tu se provod ne završava, poslednji dan ovog fantastičnog vikenda, najmlađi će sa svojim porodicama biti u prilici da uživaju u GRINČMANIJI. Uz dečje filmove i pretpremijerno Grinča, očekujte facepainting, Haos animatore i poklone za decu.

Grinč će se, osim u redovnim salama i u 3D formatu, pretpremijerno prikazivati i u 4DX sali, a to je tek posebna pustolovina uz specijalne efekte koje ne smete da propustite. Naravno na repertoaru su i drugi dečji filmovi poput Princeze i zmaja, Fantastičnog putovanja u Oz, Brzog brzića i drugih.

Vidimo se u CineStaru 4DX Novi Sad u Bigu od 15. do 18. novembra uz najbolje cene, ekskluzivni youtube događaj, filmsku zabavu i Haos animatore!

Više informacija i kupovina ulaznica na www.cinestarcinemas.rs

Autor:  PR saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00