utorak, 9. oktobar 2018.  19:10h
Pročitano 2819 puta

Velika posećenost Prvog dečjeg festivala u Cinestaru

Prethodni vikend bio je u znaku 1. Dečjeg festivala koji se ove jeseni po prvi put održao u bioskopima CineStar u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu. 

Veselo je bilo u Pančevu, Novom Sadu i Zrenjaninu u Cinestaru Veselo je bilo u Pančevu, Novom Sadu i Zrenjaninu u Cinestaru Cinestar Srbija

Ideja da se deca druže, igraju, učestvuju u radionicama i uživaju u vrhunskim dečjim filmovima očigledno je naišla na izvanredan prijem u ova tri grada. Veliki broj škola je učenike dovodio iz pomenutih gradova i okolnih mesta, a brojni roditelji su odlučili da sa svojim mališanima provedu ugodno vreme u CineStar bioskopima. 

Tamo su ih čekali animatori, face painting, mađioničarski trikovi, nagradne igre, đuskanje i pevanje uz disk džokeja, kao i pokloni koje su obezbedili naši partneri i bioskopi CineStar, navodi se u saopštenju za medije.

 

MIR 6856

 

Najveće oduševljenje mališana, ali i svih prisutnih, bilo je u nedelju, za vreme parade filmskih crtanih likova, koja je po prvi put održana u BIG Shopping centru u Novom Sadu. Likovima iz najpoznatijih crtaća pridružili su se dobošari, klovnovi, artisti na štulama i monociklu, kao i uvek atraktivni Haos animatori. 

 

MIR 7172

 

Vesela družina u pratnji velikog broja dece i roditelja defilovala je čitav sat kroz BIG shopping centar igrajući se i slikajući sa najmlađima, koji su oduševljeno grlili svoje filmske ljubimce. Fešta je završena u lobiju bioskopa CineStar 4DX Novi Sad uz kišu balona i konfeta i veseli ples svih prisutnih. 

 

MIR 6932

 

Zadovoljstvo na licima najmlađih i njihovih roditelja su svakako najveća nagrada za ljude iz CineStara, ali i obaveza da sledeće godine, na 2. Dečjem festivalu u bioskopima CineStar, bude još veselije.

 

MIR 7230

Autor:  PR saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00