petak, 17. avgust 2018.  06:57h
Pročitano 3169 puta

Akcija radija AS FM: besplatno šišanje za đake prvake

Desetine frizerskih salona priključilo se i ove godine akciji radija AS FM - Besplatno šišanje đaka prvaka.

Radio AS FM organizovaće i ove godine od 27. avgusta do 2. septembra besplatno šišanje ili pravljenje frizure za sve đake prvake u mestima koja slušaju AS FM Radio AS FM organizovaće i ove godine od 27. avgusta do 2. septembra besplatno šišanje ili pravljenje frizure za sve đake prvake u mestima koja slušaju AS FM detalj s plakata

Septembar je na vratima i hiljade glavica sprema se da krene na put znanja. U nove pobede treba da uđu sa novom frizurom! Pošto opremanje đaka prvaka nije lako, radio AS FM odlučio je da i ove godine pomogne tako što će ulepšati 1. septembar.

Organizovali su besplatno šišanje ili pravljenje frizure za sve đake prvake u mestima koja slušaju AS FM. Pridružilo se više od 40 frizerskih salona širom Vojvodine i Beograda. 

Spisak po gradovima nalazi se na društvenim mrežama i na sajtu www.radioas.fm, a informacije možete čuti i na radiju AS FM u toku dana.

Ako imate đaka prvaka i želite da ga obradujete novom frizurom, potrebno je samo da odete u salon na kom je istaknut plakat, u periodu od 27. avgusta do 2. septembra. 

Pored ružnih vesti koje svakodnevno stižu sa svih strana, neko se ipak pobrinuo za lep početak školske godine i novog životnog razdoblja!

Autor:  PR saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00