ponedeljak, 6. avgust 2018.  14:09h
Pročitano 4470 puta

Savršen letnji dan u bioskopu – svi filmovi u Cinestar bioskopima za 160 dinara

Sredina avgusta je najčešće vreme godišnjih odmora, ali u većini slučajeva i vreme laganog povratka sa istih.

'Dan za bioskop znači da ćete tog dana sve bioskopske ulaznice moći da kupite za samo 160 RSD 'Dan za bioskop znači da ćete tog dana sve bioskopske ulaznice moći da kupite za samo 160 RSD logo

Ko kaže da leto u vašem gradu mora da bude neispunjeno i monotono? Za sve ljubitelje velikog platna i najukusnijih kokica, CineStar je i ovog leta pripremio neodoljivu priliku koja se ne propušta. U ponedeljak, 13. avgusta, 'CineStar dan za bioskop', je najbolji bioskopski dan u godini i savršena prilika da se pogledaju najnoviji filmski naslovi po posebnoj ceni od 160 dinara po ulaznici. Idealna prilika za druženje uz raznovrsne žanrove i omiljene glumce definitivno će zaokružiti i ispuniti leto i slobodno vreme. 

 

780x650 dan za 160 SRB

 

Svake godine odaziv je sve veći pa je prošlog leta u filmovima na 'Danu za bioskop' uživalo više od 70.000 posetilaca, čime su CineStar bioskopi postavili novi regionalni rekord posećenosti nekog bioskopa u jednom danu u nedelji. 

'Dan za bioskop znači da ćete tog dana sve bioskopske ulaznice moći da kupite za samo 160 RSD, a to uključuje i aktuelne bioskopske hitove kao što su: 'Nemoguća misija - razilaženje' s Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, 'Špijun koji me je šutnuo' urnebesna komedija s Milom Kunis, 'Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje! kao i mjuzikl 'Mama Mia! Idemo ponovo'. 

 

 1200x628 SpyWhoDumpedMe INSTAGRAM SRB

 

Cena takođe uključuje i dodatke poput 3D, love box, VIP sedišta, dužina filma i  extreme.  

Svi znamo koliko nam je svaki slobodan trenutak dragocen, i zato ne čekajte, već se pobrinite da ga iskoristite kvalitetno i nezaboravno uz svoje najdraže pred velikim bioskopskim platnima CineStar bioskopa, u kojima ćete skupiti i stvarati uspomene kojih ćete se uvek rado sećati.

Više informacija, kao i kupovina ulaznica, moguća je online na: https://www.cinestarcinemas.rs/dan-za-160

 

1200x628 HT3 instagram SRB

Autor:  PR saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentar



Saglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00