četvrtak, 24. maj 2018.  20:30h
Pročitano 2966 puta

“Dani avanture” u Pančevu od 2. do 3. juna

Petu godinu za redom u Pančevu, u parku Barutana održaće se tradicionalni “Dani avanture”, koju organizuje Planinarsko-ekološki klub “Soko” iz Pančeva, uz podršku Grada Pančeva. 

Dani avanture biće održani 2. i 3. juna u parku Barutana u Pančevu Dani avanture biće održani 2. i 3. juna u parku Barutana u Pančevu detalj s plakata

Namera manifestacije je da na najbolji način promoviše zdrave stilove života, avanturistički turizam i aktivnosti u prirodi, koje poslednjih godina poprimaju sve veću popularnost. 

Uvodni program održaće se u parku Barutana, u subotu, 2.6. od 17 časova, kada će članovi Planinarsko-ekološkog kluba ”Soko” i Odreda izviđača “Nadel” iz Starčeva organizovati kamp za decu. 

Centralni događaj organizovaće se u nedelju (3.6). od 11 do 18 časova u parku Barutana, kada će biti otvoreni svi poligoni. 

Program

Subota, 2.6.
Od 17 časova, do jutarnjih časova u nedelju
Planinarsko-izviđački kamp za decu i mlade, koji će biti postavljen u parku Barutana, i tokom kog će se organizovati aktivnosti vezane za boravak u prirodi.

Nedelja, 3.6.
11-18 časova, park Barutana – centralni događaj
Brojna udruženja i klubovi, na mnogobrojnim poligonima predstaviće svoje aktivnosti, u kojima će moći da učestvuju svi posetioci. Sportsko penjanje, spuštanje niz koturaču (zip lajn), izviđački poligoni i veštine, gađanje savremenim i tradicionalnim lukom, avanturistički poligoni, air soft, sokolarstvo... su neke od veština koje će biti predstavljene posetiocima. Nastupiće i pripadnici Specijalne brigade Vojske Srbije, kao i Vatrogasnog udruženja iz Pančeva, a očekuje se i dolazak gostiju iz okruženja. 

Ulaz je besplatan a cena dnevne karte, koja uključuje korišćenje svih poligona je 300 dinara (važi za nedelju, kamp je besplatan)

Program se završava u 18 časova.

 

DAN Avanture FLAJER 20182

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00