subota, 19. maj 2018.  11:14h
Pročitano 3171 puta

Vrtić “Slavuj” na BUDI festivalu (VIDEO)

Mališani vrtića “Slavuj” Predškolske ustanove Dečja radost Pančevo održali su 18. maja godišnju priredbu na temu “Sa decom oko sveta”.

Kao specijalni gost nastupio je pevač Kiki Lesendrić koji je sa 200 dece na bini na kraju otpevao pesmu "Svet je lep kada sanjamo" Kao specijalni gost nastupio je pevač Kiki Lesendrić koji je sa 200 dece na bini na kraju otpevao pesmu "Svet je lep kada sanjamo" S.J.

Priredba je održana u dvorani Kulturnog centra Pančevo, u okviru programa “Bijenala umetničkog dečjeg izraza BUDI” koji se ovih dana održava u našem gradu.

Deca iz vrtića Slavuj su se predstavila svojim roditeljima sa plesnim tačkama iz različitih zemalja: Grčke, Amerike, Engleske, Argentine, Kine, Rusije, Makedonije, Afrike i Srbije. 

Imali su i goste iz KUD "Đetvan" koji su se predstavili sa tradicionalnom igrom iz Slovačke, kao i goste iz KUD "Stanko Paunović" koji su se predstavili sa igrama iz Bačke.

 

0 vrtic slavuj pem

 

Kao specijalni gost nastupio je pevač Kiki Lesendrić koji je sa 200 dece na bini na kraju otpevao pesmu "Svet je lep kada sanjamo". 

 

0 slavuj u kc pvo

 

Poslušajte i pogledajte atmosferu s priredbe zahvaljujući video snimku koji nam je dostavila Sandra Jovanović, glavni vaspitač vrtića Slavuj u Pančevu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00