sreda, 16. maj 2018.  06:53h
Pročitano 2148 puta

Prijave za učešće u karnevalskoj povorci do 1. juna

U toku je prijava karnevalskih grupa za učešće u velikoj međunarodnoj karnevalskoj povorci Internacionalnog pančevačkog karnevala.

Rok za prijavu karnevalskih grupa je do 1. juna Rok za prijavu karnevalskih grupa je do 1. juna N. Ignjatović

Karneval će se održati 15. i 16. juna, a međunarodna karnevalska povorka planirana je za subotu, 16. juna u 20 časova.

Sve karnevalske grupe koje žele da učestvuju u karnevalu, a nisu se do sada prijavile, formular za prijavu mogu preuzeti sa sajta www.karnevalpancevo.com

Popunjena prijava se dostavlja na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a uz prijavu je potrebno poslati i muzičku numeru za predstavljanje grupe u karnevalskoj povorci.

Karnevalsku grupu čini najmanje petnaest osoba, dok gornji limit ne postoji, jednako kostimiranih ili koji obrađuju istu temu.

Neprijavljene karnevalske grupe i osobe koje nisu kostimirane ne mogu da učestvuju u povorci i neće moći da se kreću obeleženom trasom međunarodnog karnevala.

Rok za prijavu karnevalskih grupa je do 1. juna.

Organizatori najavljuju raznovrstan program sa brojnim učesnicima iz zemlje i inostranstva.

Internacionalni karneval u Pančevu je međunarodna manifestacija od velikog značaja za Republiku Srbiju koja predstavlja različite kulture i karnevalske tradicije iz celog sveta. 

Kao najveća gradska manifestacija i prvi međunarodni karneval u Srbiji, održava se u organizaciji udruženja ''Prijatelji Pančeva'', pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, AP Vojvodine, Pokrajinske vlade – Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam  i Grada Pančeva. 

Ova manifestacija postala je turistička atrakcija koju poseti više desetina hiljada posetilaca.

Autor:  Pancevo Online
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00