ponedeljak, 9. april 2018.  07:38h
Pročitano 1174 puta

Bend Poriv snimio drugi singl i spot za pesmu “Sagledana” (VIDEO)

Pančevački alternativni rok grandž bend Poriv objavio je početkom aprila drugi singl, kao i prateći spot za pesmu “Sagledana”.

Poriv je autorski rok bend iz Pančeva, nastao 2016. godine Poriv je autorski rok bend iz Pančeva, nastao 2016. godine Bend Poriv

Spot je sniman u Pančevu u produkciji Radeta Bradića koji je bio zadužen i za muziku, aranžman i miks. Tekst i deo Aranžmana uradio je bend Poriv. Scenario i režija - Aleksa Ilić a kamera i montaža - Nikola Matenda.

Bend Poriv:

Peđa Đakonović Đakon
Marko Jovišić
Dalibor Rusovan
Jovan Lazić

U spotu uloge tumače: Teodora Živanov, Marko Jovišić, Peđa Đakonović - Đakon, Dalibor Rusovan, Luka Jovanović, Jovan Lazić, Nevena Milosavljević, Aleksa Ilić, Katarina i Maja Rusovan.

Tokom snimanja spota pomogli su i statisti: bend Sindrom (Miomir Mikri Adamović, Jelena Vajović, Mihailo Đorđević), Nikola Vlahović, Mina Stanikić, Nataša Ostojić, Andrea Klečak, Jovan Janketić,  Anja Blaževski, Milica Đorđević, Darija Janjić, Andrea Arsić, Darko Rusovan, Uroš Drobnjak, Slobodan Stamatov, Sreten Rajkov.

Poriv je autorski rok bend iz Pančeva, nastao 2016. godine. Pesme su na srpskom, a muzika pod uticajem grunge-a, metala i alternative.

Bend je osnivač Alternativa rok festivala koji promoviše autorsku rok scenu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00