petak, 6. april 2018.  12:33h
Pročitano 1057 puta

Eksluzivno u Cinestaru: Distant Sky – Nick Cave & The Bad Seeds uživo u Kopenhagenu (VIDEO)

Pripremite se za letnje festivale sa savršenim audiovizuelnim iskustvom u bioskopu! 

U Srbiji će se ovaj trijumfalni koncert prikazati samo u bioskopu CineStar 4DX Novi Sad u tržnom centru BiG U Srbiji će se ovaj trijumfalni koncert prikazati samo u bioskopu CineStar 4DX Novi Sad u tržnom centru BiG Cinestar Srbija

Snimljen u danskoj Royal Areni u oktobru 2017. „Distant Sky“ je u svakom smislu trijumfalan koncert grupe Nick Cave & The Bad Seeds, koji je režirao nagrađivani reditelj Dejvid Barnar. Izvodeći sjajan materijal sa albuma Skeleton Tree uz već dobro poznate pesme iz Kejvove bogate karijere, prvi nastup nakon 3 godine izazvao je uistinu ekstatičan odgovor fanova i kritike, potvrđujući njihovu uzajamnu privrženost gde god da nastupaju. 

Hvaljena turneja benda započela je u Australiji u januaru 2017. pre nego što se preselila u Ameriku i završila se u Evropi, pribavivši im neke od najboljih recenzija u dosadašnjoj karijeri. 

★★★★★ “Izuzetan odgovor na nezamislivo.“ The Telegraph
★★★★★ “Veselo i trijumfalno iznad svih očekivanja“. The Guardian
★★★★★ “U nekim trenucima napeto i gromovito, a u drugima  nežno i katarzično. Maestralno.“ The Independent

Koncertom „Distant Sky“ bioskopi CineStar nastavljaju niz sjajnih rok spektakala na velikom platnu, a od septembra smo prikazali „David Gilmour: Live at Pompeii“ i „Black Sabbath: The End of The End“. Ovaj savršeni danski nastup grupe Nick Cave & The Bad Seeds možete da pogledate ekskluzivno u bioskopu CineStar 4DX Novi Sad.

Uživajte u posebnom bioskopskom iskustvu uz rok spektakl 12. aprila, kada se film prikazuje u celom svetu, a reprize – nema. 

Ulaznice su dostupne na https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/distant-sky/5409

Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00