sreda, 28. mart 2018.  09:17h
Pročitano 810 puta

Cinestar bioskopi prvi u Srbiji uvode brzo onlajn plaćanje ulaznica

CineStar bioskopi u Vojvodini, osim sto su pojam za filmsku zabavu, pojam su i za vrhunsku tehnologiju koju uvode u svoje multiplekse, pa su stoga u rangu najmodernijih svetskih bioskopa.

Bioskopske ulaznice za bioskope CineStar će biti moguće kupiti online od 27. marta 2018. godine Bioskopske ulaznice za bioskope CineStar će biti moguće kupiti online od 27. marta 2018. godine

Tako su ekskluzivno u Srbiju u bioskop u Novom Sadu prvi doveli 4DX dvoranu opremljenu specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima, ali su predstavili i eXtreme dvorane, gigantska wall to wall platna, Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema itd.

Novi projekat koji nam predstavljaju ovih dana je brzo online plaćanje koje će biti moguće samo u CineStar bioskopima. Do sada je bioskopska publika u Srbiji mogla da kupuje online jedino ako su članovi Loyalty kluba bioskopa, putem Loyalty kartice na koju je bilo potrebno unapred položiti gotovinu. U bioskopima CineStar se uvodi brzo online plaćanje kreditnim i debitnim karticama, konkretno bioskopske ulaznice će biti moguće platiti MasterCard, Maestro, VISA i American Express karticama. 

Direktor CineStara Srbija Zoran Savić o ovoj ekskluzivnoj pogodnosti u CineStar bioskopima kaže da je Online plaćanje svuda u svetu u porastu.

Mi smo ponosni da što smo prvi uspeli da omogućimo našim posetiocima da mogu doslovno iz svoje fotelje ili iz kancelarije, tramvaja.. unapred da kupe ulaznicu bez nervoze i čekanja u redu, a moram da napomenem, i i bez rizika, jer su svi podaci zaštićeni u skladu sa međunarodnim standardom PCI DSS LEVEL 1, a sve transakcije autorizuje Banca Intesa Srbija. Korisnik mora da upiše broj svoje kartice, trajanje, CVV i 3Dsecure ako izdavač kartice to traži. Ako korisnik u tom koraku odluči da sačuva podatke svoje kartice, sledeći put će još jednostavnije moći da kupi ulaznicu jer će samo odabrati karticu i neće morati da upisuje više ništa. Verujemo da će brzo online plaćanje naši posetioci brzo prepoznati kao i će im poseta bioskopima CineStar biti još ugodnija, kaže Savić.

Bioskopske ulaznice za bioskope CineStar će biti moguće kupiti online od 27. marta. Sve informacije u vezi brzog online plaćanja moguće je dobiti na www.cinestarcinemas.rs putem koga se online ulaznice i kupuju.

Cinestar bioskopi posluju od 2015. u Vojvodini i prisutni su u gradovima Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin. Za kraj godine najavljuju svoj prvi beogradski multiplex  u Ada Mallu, za koji se već govori da će biti jedan od najprestižnijih i najlepših svetskih bioskopa.

 

300x600 Eplacanje

 

O kompaniji

Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je nakon četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, pa brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).

Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa broji 20 multipleksa u regionu  i 129 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i preko 20.000 sedišta. Godinama predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu, gde su najveći bioskopski operater, koji u 2018. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.

Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00