petak, 9. mart 2018.  13:49h
Pročitano 684 puta

Ekskluzivni detalji novog Tomb Raider filma (VIDEO)

Nakon dva kultna nastavka s Anđelinom Džoli, vreme je za novu Laru Kroft s Alisijom Vikander u glavnoj ulozi.

Lara Kroft je strastvena, samostalna devojka i kći ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžer Lara Kroft je strastvena, samostalna devojka i kći ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžer Blitz Film Srbija

Lara Kroft u Tomb Raider filmskom rebootu je u potrazi za nečim daleko važnijim negoli izgubljenim kraljevstvom ili blagom. Lara će u nadolazećem filmu biti u potrazi za svojim ocem.

Ovo je mlada Lara Kroft koja želi da otkrije je li joj otac živ ili mrtav. Stoga, u pitanju je velika emocionalna uloga u svemu tome, i verujem da je upravo to ono što je u filmu zaintrigiralo Alisiju Vikander, rekao je producent Graham King.

Lara Kroft je strastvena, samostalna devojka i kći ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžer. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj ili svrhu te odbija preuzeti uzde carstva svog oca isto kao što odbija priznati da je stvarno otišao.

 

0 ALICIA 1

 

Protiveći se očevim poslednjim željama Lara odlučuje da ostavi sve iza sebe kako bi rešila zagonetku njegovog misterioznog nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem poslednje lokacije na kojoj je viđen.

Novi TOMB RAIDER u bioskope stiže 15. marta u distribuciji Blitz Film-a.

Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00