utorak, 13. februar 2018.  14:03h
Pročitano 1775 puta

Akustični koncert grupe Van Gogh (VIDEO)

Bend Van Gogh će održati akustični koncert u Dvorani Kulturnog centra u Pančevu u sredu, 7. marta, u 20 sati. 

Povodom koncerta u Pančevu, Đule iz sastava Van Gogh je izjavio:  „Kavaljeri, ljubav se neguje, a ne meri! Poštujmo žene tokom cele godine, a ne samo 8. marta Povodom koncerta u Pančevu, Đule iz sastava Van Gogh je izjavio: „Kavaljeri, ljubav se neguje, a ne meri! Poštujmo žene tokom cele godine, a ne samo 8. marta promo

Publika će moći da u intimnoj atmosferi i uz posebnu scenografiju, koja se brižljivo priprema za koncert, čuje i vidi bend u akustičnom izdanju i upozna drugačiji temperament članova sastava, u odnosu na onaj koji neguju na uobičajenim koncertnim nastupima. 

Kavaljeri, ljubav se neguje, a ne meri! Poštujmo žene tokom cele godine, a ne samo 8. marta. Ne prija mi taj licemerni odnos prema naglašenim datumima kao što su 14. februar (Dan zaljubljenih) i 8. mart, izjavio je Đule iz sastava Van Gogh povodom koncerta u Pančevu.

Takođe, iz sastava poručuju da im je posebna želja da ovim koncertom i poklon CD-om koji se dobija za dve kupljene karte, u vremenu kada retko ko nešto poklanja, obraduju čula ljudi i vrate ih aktivnom slušanju muzike. 

 

Van Gogh Pancevo

 

Novi akustični stil poznatog rok sastava veoma se dopao publici na njihovom rođendanskom koncertu, održanom u Beogradu krajem novembra 2016, kada su proslavili 30 godina rada. Potpuno drugačiji pristup akustičnim izvođenjima, stare pesme koje su dobile novi izraz a zadržale jaku emociju, naišli su na oduševljenje fanova. Čak i oni koji koji obožavaju vangogovski tvrđi zvuk “pali” su na senzualnu akustiku. 

Na koncertu u Pančevu bend je pripremio posebnu set-listu, drugačiju od one koju sviraju po turnejama, a odsviraće i neke od pesama koje dugo nisu izvodili.

Izazovni su nam akustični koncerti, posebno zbog direktnog kontakta sa ljudima i neposrednog odnosa sa našom publikom. Mi smo i počeli kao bend da sviramo u malim, klupskim prostorima, i ovakvi koncerti nas podsećaju na ta vremena, rekao je Đule.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra Pančeva, a zbog ograničenog kapaciteta sale, u prodaju su simbolično za "sve one koji su u ljubavi" puštene set "karte za dvoje" u limitiranom broju po ceni od 1.800 dinara. Takođe, dostupne su i pojedinačne ulaznice po ceni od 1.100 rsd. Uz svaku "set" i pojedinačnu ulaznicu, akustični poklon cd grupe Van Gogh "Ako stanemo, gubimo sve".

Autor:  KomunikArt
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00