ponedeljak, 29. januar 2018.  16:09h
Pročitano 1782 puta

Bioskop Cinestar slavi 2. rođendan: sve 2D ulaznice 5. februara za 180 dinara

Najveći i najmoderniji bioskopski lanac u Vojvodini slavi drugu godinu postojanja, pa će građanima Pančeva, Zrenjanina i Novog Sada priuštiti lep bioskopski provod uz sjajnu cenu. 

Bioskop Cinestar slavi 2. rođendan: sve 2D ulaznice u ponedeljak, 5. februara za 180 dinara Bioskop Cinestar slavi 2. rođendan: sve 2D ulaznice u ponedeljak, 5. februara za 180 dinara

Sve svoje verne posetioce, CineStar časti specijalnom cenom karte od samo 180 dinara, a neće se naplaćivati dodaci za Vip i Love Box sedišta, duži film i eXtreme. Jedino se doplaćuju dodaci za 3D film i 4DX. 

Posetioci će na rođendanu bioskopa CineStar moći da pogledaju sjajne filmove kao što su Cena života (All the Money in the World); Bratstvo lopova (Den of Thieves); Mali vampir (Little Vampire) i Čudo (Wonder) i mnoge druge. 

Osim super cene za fimove, posetiocima će u ponudi biti i specijalni rođendanski meni – velike kokice i srednje točeno piće uz još jedno piće gratis! 

Radno vreme CineStar bioskopa u Novom Sadu tog dana će biti od 13 h, a u Pančevu i Zrenjaninu od 15 h. 

 

FB cover SRB Rodendan

 

Uživajte u najvećim filmskim hitovima u bioskopima CineStar po ovoj posebnoj ceni od 180 dinara. Dan za proslavu je ponedeljak, 5. februar, mesto CineStar bioskopi, a pitanje je samo sa kojim ćete društvom doći? Bez obzira da li ćete povesti prijatelja, porodicu ili bolju polovinu, svi će biti srećni. 

Ulaznice su već u prodaji, dostupne su na blagajnama bioskopa, kao i putem on line prodaje 

Rezervacije nisu moguće.

 

B1 2 rodjendan SRB FINAL

Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00