četvrtak, 28. decembar 2017.  14:40h
Pročitano 1177 puta

Otvoren Novogodišnji bazar u Pančevu

Na platou ispred Gradske uprave Pančevo danas u podne otvoren je Sedmi Novogodišnji bazar.

Novogodišnji bazar trajaće do 30. decembra, a radno vreme bazara biće od 11 do 20 časova Novogodišnji bazar trajaće do 30. decembra, a radno vreme bazara biće od 11 do 20 časova Pančevo.MOJKraj.rs

Pored brojnih izlagača, zanimljivih proizvoda i raznovrsnog programa za sve, građani će imati priliku da pronađu sve što im je potrebno za predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

 

bazar1

 

Želim vam, u ime grada Pančeva i u svoje ime, srećne novogodišnje i božićne praznike. Budite zdravi, srećni i nasmejani, pronađite ovde poklone, i u radosti i veselju sa svojim najmilijima dočekajte Novu godinu i predstojeće praznike, rekao je gradonačelnik Saša Pavlov.

Gradonačelnik grada Pančeva, Saša Pavlov, svečano je otvorio Novogodišnji bazar, pozdravio prisutne i tom prilikom čestitao novogodišnje i božićne praznike svojim sugrađanima.

Cilj manifestacije jeste da se, u duhu praznika, družimo, razmenjujemo osmehe i ideje, da ugodimo svim građanima, i malim i velikim, kako bi nam ovi dani protekli u što vedrijoj i radosnijoj atmosferi. I takođe, ovo je još jedan način, u nizu mera koje sprovodimo da podržimo male zanate i preduzetnike grada Pančeva da se prikažu, da se za njih čuje, da se vide njihovi proizvodi, da se traže, i da se u pančevačkim domovima nađu lokalni produkti, kazao je Pavlov.

Novogodišnji bazar trajaće do 30. decembra, a radno vreme bazara biće od 11 do 20 časova.

 

0 novogodisnji bazar pancevo 2017

 

U petak, 29. decembra od 15 do 17 sati Prihvatilište za žene i decu žrtve porodičnog nasilja organizovaće radionicu „Nogodišnji ukrasi u dekupaž tehnici", od 17 sati u Gradskoj biblioteci Pančevo su „Priče o Deda Mrazu". U 17.30 na platou Gradske uprave nastupiće Ženska pevačka grupa KUD „Stanko Paunović", a od 18 sati „Banatski kicoši".

U subotu, 30. decembra, od 13 do 15 sati predviđena je radionica „Tradicionalno pravljenje novogodišnjih ukrasa" Udruženja žena „Panonke", a od 14 do 16 sati radionica Udruženja žena „Etno kutak" iz Kačareva, „Novogodišnji šešir". Od 15 sati biće odigrana predstava "Deda mraz i pinjate", a u 16 časova biće organizovana Novogodišnja tombola.

Sve radionice održavaće se u holu Gradske uprave, a prateći programi u šatoru i pagodama koje će biti postavljene na platou ispred Gradske uprave.

Sedmi Novogodišnji bazar biće zatvoren 30. decembra u 19 sati.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00