utorak, 19. decembar 2017.  12:24h
Pročitano 2000 puta

Cinestar: CINELADY projekcija filma „Madam“ (VIDEO)

U četvrtak, 21. decembra u 20 sati u bioskopu CineStar Pančevo je praznik za dame.

Tradicionalna Cinelady projekcija ovoga puta vam predstavlja film „Madam“, komediju za dame, pravljenu od strane dama (rediteljka je Amanda Stirs), a glavne uloge tumače Rosi De Palma, Toni Kolet i Harvi Kajtel. 

Radnja filma prati En (Toni Collette) i Boba (Harvey Keitel), imućni američki par, koji se, da bi malo začinio svoj brak, seli u romantični letnjikovac kraj Pariza. Tokom pripreme za vrlo raskošnu večeru za svoje sofisticirane prijatelje, naša domaćica En otkriva da ih ukupno ima  13. U panici, insistira da se njena odana služavka Marija (Rossy de Palma) preruši u tajanstvenu špansku plemkinju kako bi broj gostiju bio paran. Uz čašicu vina više i vrckast razgovor, Marija se svidi ušminkanom britanskom trgovcu umetničkim delima (Michael Smiley). Zbog njihove veze, En će loviti svoju služavku po čitavom Parizu i smišljati načine da uništi ovu neočekivanu i sretnu ljubavnu romansu. 

0 madam1

 

Iz Cinestara pozivaju sve dame da dođu i uživaju u ovoj romantičnoj komediji, skrojenoj baš za njih, a pored lepog provoda u bioskopu CineStar Pančevo, sve posetiteljke koje kupe kartu za film darujemo kozmetičkim proizvodima našeg partnera „Biobaza“.

Karte se mogu kupiti na blagajnama bioskopa i online. 

Više detalja na linku: http://www.cinestarcinemas.rs/cinelady/madam/4936

Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00