petak, 8. decembar 2017.  11:35h
Pročitano 1262 puta

Novogodišnji koncert Nevernih beba u Pančevu

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, pop rok sastav „Neverne bebe“ održaće ekskluzivni novogodišnji koncert u Kulturnom centru Pančeva, 22.decembra sa početkom u 20 časova pod nazivom „Prvih 25...“ 

Pop rok sastav „Neverne bebe“ održaće ekskluzivni novogodišnji koncert u Kulturnom centru Pančeva, 22.decembra u 20 časova pod nazivom „Prvih 25...“ Pop rok sastav „Neverne bebe“ održaće ekskluzivni novogodišnji koncert u Kulturnom centru Pančeva, 22.decembra u 20 časova pod nazivom „Prvih 25...“ Promo

Izuzetnu koncertnu godinu u kojoj je širom regiona odsvirano više od 40 velikih koncerata u okviru turneje „Priča o nama“, popularne „Bebe“ će privesti kraju na jednoj od, po sopstvenom priznanju, najomiljenijih scena za nastupe.

Pančevačkoj publici sa kojom tradicionalno delimo život makar jednom godišnje izvešćemo specijalan repertoar i tako simbolično najaviti obeležavanje naših prvih 25 godina. U Pančevu smo zaista kao kod kuće, to je grad u kome imamo veoma mnogo prijatelja i atmosfera na kocertima bude izuzetno prisna, intimna i emotivna. Interesovanje je ogromno i to nas raduje, pozivamo sve da dođu i sa nama kroz muziku koju vole proputuju sa nam taj put dug četvrt veka, kaže frontmen Milan Đurđević.

0 a n bebe u pvo koncert

 

Specijalna gošća koncerta biće Ana Sofrenović a koju pesmu će iz bogatog opusa „Nevernih beba“ otpevati na sceni sa ovom grupom izuzetnih muzičara, neka ostane tajna. 

U svakom slučaju, Pančevcima sledi druženje koje će pamtiti.

Autor:  KomunikArt
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00