četvrtak, 21. septembar 2017.  10:37h
Pročitano 852 puta

Srbija je svetska sila u strategiji vPopulus

Vpopulus je online strateška igra koja pruža simulaciju stvarnog života, kako države kroz geopolitičku strategiju, tako i pojedinca kroz individualnu igru.

Igra je zvanično otvorena pre nekoliko meseci i veoma brzo je postala veoma popalarna kako u Srbiji tako i u svetu. Trenutno ima oko 1.000 igrača iz Srbije. Igra je zvanično otvorena pre nekoliko meseci i veoma brzo je postala veoma popalarna kako u Srbiji tako i u svetu. Trenutno ima oko 1.000 igrača iz Srbije.

Igra je zvanično otvorena pre nekoliko meseci i veoma brzo je postala veoma popularna kako u Srbiji tako i u svetu. Trenutno ima oko 1.000 igrača iz Srbije.

Zemlje se razvijaju po identičnim principima kao i u realnom životu, tako da država ima svoje političko, ekonomsko, vojno i višepartijsko uređenje. Svaki pojedinac takođe može odabrati da otvori svoje firme ili da bude deo vojske, ili da bude politički lider. U suštini igra pruža savršenu simulaciju realnog života i kao takva predstavlja odličnu platformu kako za razvijanje strategije tako i zabavu kroz igru.

vSrbija je od samog početka na mapi sveta. Trenutna situacija je veoma dobra, gde Srbija poseduje veliki broj regija strateški osvojene u cilju što boljeg pozicioniranja na mapi. Veliki deo vTurske je pod Srpskom upravom, odnosno ove regije predstavljaju ekonomsko uporište naše zemlje, i kao takve su nam veoma vredne, objašnjava Ivan, predsednik vSrbije.

 

mapa

 

Međutim, glavni rivali vSrbije su Sjedinjene Američke Države i Australija, sa kojima smo u konstantnim ratovima.

Trenutno stanje je takvo da smo u blagoj prednosti. Očekuje nas u narednom period invazija Amerike i Australije u Evropi, tako da će biti izuzetno zanimljivo videti vSrbiju kao glavnu kariku evropske odbrane, kaže Marko, Ministar odbrane vSrbije.

Svi igrači vSrbije su veoma složni i druželjubljivi, pomažu jedni drugima, i zajedno podstiču rast države.

Zadatak Ministarstva obrazovanja je da novim igračima pruži početnu pomoć i smernice u daljem igranju. Težak zadatak ne obavljaja samo Ministarstvo, nego cela zajednica koja funkcioniše perfektno, objašnjava Dragan, Ministar obrazovanja vSrbija.

Ukoliko ste strpljivi i volite online strateške igre, toplo vam preporučujemo Vpopulus.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(22 glasova)

Komentari  

-3 #11 Angelus 22-09-2017 00:04
Za sve ljubitelje ovog tipa igara
https://www.edominations.com/en/register/135

Povedite svoji zemlju i dominirajte
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00