četvrtak, 31. avgust 2017.  20:15h
Pročitano 1487 puta

U stambenom kompleksu Tamiš kapija otvoreno dečje igralište

Novo dečje igralište, čiju je izgradnju finansirala kompanija "Appraisal Associates and Consultants", otvoreno je danas u okviru stambeno-poslovnog objektu "Tamiš kapije" u Pančevu.

Novo dečje igralište otvoreno je danas u okviru stambeno-poslovnog objektu "Tamiš kapije" u Pančevu Novo dečje igralište otvoreno je danas u okviru stambeno-poslovnog objektu "Tamiš kapije" u Pančevu Pančevo.MOJKraj.rs

Na otvaranju igrališta sa ljuljaškama, klackalicama, konjićima i drugim sadržajima, okupio se veliki broj roditelja s decom, koje su zabavljali animatori.

 

IMG 20170831 174734

 

Direktor kompanije Slobodan Hajduković rekao je novinarima u Pančevu da će u narednom periodu nastojati da novim aktivnostima i sadržajima unapređuju kvalitet stanovanja u "Tamiš kapiji".

On je cenio da je taj stambeno-poslovni kompleks najmoderniji u Pančevu, navodeći da nudi poseban koncept življenja jer stanari mogu zadovoljiti brojne potrebe.

Izuzetno smo srećni i zadovoljni što danas otvaramo i dečje igralište, čime dodatno upotpunjujemo sadržaje u kompleksu. Pored novog igrališta, tu se nalaze i supermarket, igraonica, deo za sportske aktivnosti, apoteka, nekoliko kafića i restoran. Zapravo, sve što je potrebno za udoban, moderan i komforan način života, rekao je Hajduković i dodao da je prodat veći broj stanova u kompleksu koji ima 276 stanova i 23 lokala.

Stambeno-poslovni kompleks "Tamiš kapija" otvoren je 19. juna, a nalazi se između ulice Dositeja Obradovića i nasipa reke Tamiš i prostire se na 43.000 kvadrata neto površine.

 

IMG 20170831 175119

 

Pored novog dečjeg igrališta, u kompleksu se nalaze i veliki supermarket, restorani, fitnes centar, pošta, menjačnica, bankomat i zona za rekreaciju.

Prizemlje i nivo galerije su namenjeni uslužnom sadržaju a od prvog do petog sprata su stanovi različitih struktura, od garsonjera do petosobnih, i svaki od njih ima obezbeđeno parking mesto.

Kompanija "Appraisal Associates and Consultants" jedna je od vodećih u upravljanju nekretninama u Srbiji i regionu.

 

Tamiš Kapija Otvaranje igrališta

Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00