subota, 15. jul 2017.  09:07h
Pročitano 431 puta

Ratno remek delo Kristofera Nolana od 20. jula u bioskopima (VIDEO)

Sve što se dogodilo tokom užasne bitke kod grada Dunkirka u Drugom svetskom ratu, pa tako i masovnu evakuaciju savezničkih vojnika moći ćemo po prvi put da vidimo u realističnom prikazu kakvog samo Kristofer Nolan može da pruži.

Film DUNKIRK u distribuciji Blitz Film-a stiže 20. jula i to u najprestižnijem formatu 4DX Film DUNKIRK u distribuciji Blitz Film-a stiže 20. jula i to u najprestižnijem formatu 4DX Blitz Film & Video Distribucija

Sniman sa vrhunskim IMAX kamerama, DUNKIRK je film koji će ostati zabeležen za istoriju. Film je sniman IMAX 65mm kamerama i u 65mm formatu pod snimateljskom palicom proslavljenog Hojta Van Hotema, poznatog po hitovima Interstellar, Dečko, dama, i Spectra.

Film verno prikazuje događaje tokom neverovatne bitke kod Dunkirka i evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsečeni i opkoljeni nemačkom vojskom u Francuskoj od 27. maja do 4. juna 1940. godine. Evakuacijom je tada spaseno više od 300.000 vojnika. 

Film „DUNKIRK“ je najočekivaniji film ovog leta. Vrhunsko iskustvo koje ne smete da propustite.

U filmu je okupljen značajan broj najboljih glumaca današnjice, kao što su Tom Hardy, Mark Rylance i Cillian Murphy, a pridružili su im se i Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carneyj, Jack Lowden, Harryj Styles, Aneurin Barnard, James D’Arcyj i Barryj Keoghan i Kenneth Branagh.

Film DUNKIRK u distribuciji Blitz Film-a stiže 20. jula i to u najprestižnijem formatu 4DX.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00