utorak, 11. jul 2017.  11:09h
Pročitano 1734 puta

Pančevo je jedan od 37 gradova u kojem će biti organizovani besplatni treninzi za građane (VIDEO)

Coca-Cola sistem u Srbiji je drugu godinu za redom pokrenuo Nacionalni program besplatne rekreacije u Coca-Cola aktivnim zonama.

Ove godine u program je uključeno 34-oro profesionalnih trenera koje su odabrali predstavnici Instituta za medicinu rada Srbije Ove godine u program je uključeno 34-oro profesionalnih trenera koje su odabrali predstavnici Instituta za medicinu rada Srbije Coca Cola Promo

U okviru programa koji će trajati do novembra u 37 opština Srbije, biće organizovani stručno vođeni treninzi, brojni događaji, druženja, takmičenja osmišljeni tako da u njima mogu apsolutno besplatno učestvovati svi građani.

Dragan Lupšić, predstavnik Coca-Cola sistema kaže da angažmanom Coca-Cola ambasadora Pokreta za radost, i ove godine utiču na to da profesionalni treneri, profesori fizičke kulture i sportski radnici iz 37 opština u kojima program traje, steknu iskustvo rada u ovom sistemu i ostvare dodatnu zaradu.

Pored besplatnog i pravilnog vežbanja, zajedno sa našim trenerima smo svoju stručnost i energiju uložili i u rešavanje konkretnih problema koje smo prepoznali u lokalnim zajednicama i tako dali posebnu dimenziju projektu koji ima za cilj stvaranje kvalitetnijeg i zdravijeg života za sve članove lokalnih zajednica u kojima su Coca-Cola aktivne zone izgrađene, izjavio je Dragan Lupšić, i istakao da su zahvaljujući uspehu prošlogodišnjeg Nacionalnog programa besplatne rekreacije, Coca-Cola aktivne zone postale mesto nastanka brojnih inicijativa, dobre energije, novih dešavanja, pravilne rekreacije i druženja. 

Besplatni treninzi u teretanama na otvorenom prilagodjeni formi uzrastu i polu

 

Ove godine u program je uključeno 34-oro profesionalnih trenera koje su odabrali predstavnici Instituta za medicinu rada Srbije i predstavnici Coca-Cola Sistema u Srbiji.  

Gradovi u kojima i ove godine program širi dobru energiju, timski duh i pravilno vežbanje su: Babušnica, Pirot, Bačka Palanka, Bela Palanka, Beograd, Pančevo, Bogatić, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Batočina, Kikinda, Leskovac, Loznica, Lapovo, Majdanpek, Negotin, Niška Banja, Novi  Knezevac, Novi Pazar, Odžaci, Opovo, Petrovac na Mlavi, Lajkovac, Dimitrovgrad, Priboj, Raška, Sjenica, Kovin, Sombor, Svilajnac, Tutin, Užice, Valjevo, Osečina, Zaječar, Zrenjanin.

 

Nacionalni program besplatne rekreacije u Coca Cola aktivnim zonama u 37 opstina

 

Više informacija o projektu, trenerima, lokacijama teretana na otvorenom i terminima treninga svi zaintersovani mogu naći na stranici www.coca-colaaktivnezone.rs

Pogledajte kako se vežba u Coca-Cola aktivnim zonama i zbog čega da se ovom programu priključite i vi:

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00