sreda, 14. jun 2017.  18:12h
Pročitano 1616 puta

Zbog Karnevala pojedine ulice u Pančevu biće zatvorene za saobraćaj

Zbog međunarodne i gradske manifestacije “Internacionalni karneval Pančevo 2017” pojedine ulice u Pančevu biće zatvorene za saobraćaj 16. i 17. juna.

Zbog programa na centralnoj bini koja će biti postavljena u ulici Kej Radoja Dakića, u produžetku ulice Nikole Tesle/ Trg Đorđa Vajferta u Pančevu, biće zatvorena ulica Kej Radoja Dakića od ulica Nikola Tesla do Dr Svetislava Kasapinovića, 16. i 17. juna od 16 časova.

Zbog međunarodne karnevalske povorke 17. juna u Pančevu biće zatvorena Ulica Vojvode Radomira Putnika, i to:

- od 15 časova zatvara se deo ulice Vojvode Radomira Putnika od Karađorđeve do Vojvode Petra Bojovića, radi postavljanja zaštitnih ograda i tehnike;
- od 18 časova u celoj ulici Vojvode Radomira Putnika, Miloša Trebinjca od Miloša Obrenovića do Vojvode R.Putnika, Oslobođenja od kružnog toka do Vojvode Radomira Putnika.

Zbog kretanja i programa međunarodne karnevalske povorke za saobraćaj će biti zatvorene ulica kojom se povorka kreće, kao i delovi ulica koje se ukrštaju sa ulicom Vojvode Radomira Putnika.

 

0 karneval pancevo

Foto: Nikola Ignjatović - detalj s prošlogodišnjeg karnevala u Pančevu

 

Početak međunarodne karnevalske povorke je u 20 časova. Okupljanje karnevalskih grupa i učesnika je od 19 časova u Ulici Miloša Trebinjca.

Organizatori apeluju na stanare pomenutih ulica da, ako imaju potrebu da se kreću svojim vozilima u navedeno vreme zatvaranja ulica, da vozila izmeste pre zatvaranja. 

Imajući u vidu da se očekuje veliki broj učesnika i posetilaca, molimo sve koje dolaze svojim vozilima da se parkiraju na mestima predviđenim za parking van ulica predviđenih za zatvaranje. U četvrtak, 15. juna molimo vozače da ne parkiraju svoja vozila na javnoj površini u produžetku Ulice Nikole Tesle ka silosu, zbog postavljanja bine. U subotu, 17. juna molimo vozače da ne parkiraju svoja vozila na javnoj površini kod Železničkog parka i silosa, zbog postavljanja i ispaljivanja vatrometa, navodi se u saopštenju Udruženja “Prijatelji Pančeva” koje organizuje Pančevački karneval.

Program Karnevala:

program 1 str

program 2 stra

program 3 str

program 4 str

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00