subota, 11. mart 2017.  19:15h
Pročitano 4208 puta

Zoran Mirilović iz Pančeva nagrađen je letovanjem u Grčkoj

U okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeno je prvih 177 nagrada, ukupne vrednosti 24.288.534 dinara, a jedan od dobitnika je i Zoran Mirilović iz Pančeva, koji će sa još jednom osobom letovati u Grčkoj.

Jedan od dobitnika u nagradnoj igri je i Zoran Mirilović iz Pančeva Jedan od dobitnika u nagradnoj igri je i Zoran Mirilović iz Pančeva Pančevo.MOJKraj.rs

Prve nagrade izvukle su tekvondiskinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, nekadašnji košarkaški reprezentativac Igor Rakočević, vaterpolista Nikola Jakšić i glumci serije "Vojna akademija" Dragana Dabović i Nebojša Milovanović.

Glavnu premiju, stan u naselju Braća Jerković površine 51 kvadrat, dobila je Marina Grković iz naselja Mesarci kod Debrca.

Naredna izvlačenja su zakazana za 18, 25. i 31. mart i građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta.

Spisak svih dobitnika biće objavljen na Internet portalu RTS-a i u dnevnom listu Politika, tri dana nakon svakog izvlačenja, kao i na internet stranici nagradne igre "Uzmi račun", internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu Politika, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja u tom listu.

Vlada Srbije proglasila je 2017. godinom borbe protiv sive ekonomije, a nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" je jedna od 68 podsticajnih mera.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00