petak, 24. februar 2017.  12:18h
Pročitano 410 puta

Techno, progressive i rnb ovog vikenda na muzičkom meniju „Štab Pogona”

Danas u kafe-baru „Štab Pogon” Nikola Mihailović, Bažalac i Račić predstaviće projekat SITN, dok će sutra biti održana rnb žurka „CandY $hoP”.

Negde u kraju

Pogonski serijal žurki na kojima se predstavljaju organizacije posvećene promociji elektronske muzike - nastaviće se ovog petka, 24. februara. „Pogon” će ovom prilikom ugostiti ekipu iz Mladenovca okupljenu oko projekta SITN.

SITN ili „Somewhere in the Neighborhood” je projekat mladenovačkog DJ-ja Nikole Mihailovića, posvećen promociji neafirmisanih DJ-jeva i producenata. SITN je niz video guest mix-eva i showcase-ova u nekolicini gradova Srbije.

Publici „Pogona” ove večeri će se predstaviti Nikola Mihailović, Bažalac i Račić, a ulaz se neće naplaćivati. Više informacija potražite na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

 

25.2.17. Candy Shop

 

Prodavnica slatkiša

U subotu, 25. februara, u „Štab Pogonu” će biti održana rnb žurka pod nazivom „CandY $hoP”. Za dekovima „Pogona” snage će ukrstiti Marina, idejna tvorkinja „Just RnB” serijala, i DJ Vuk, ispred serijala „RNB-RAP”.

Marina i Vuk ove večeri će puštati izbor najbolje rnb muzike od 22 do 2. Zvaničan „Fejsbuk” događaj krije više informacija o muzici koja će moći da se čuje. Ulaz na žurku se ne naplaćuje, a svi stolovi su već rezervisani.

Više informacija o narednim događajima u Pogonu pronađite na njegovoj „Fejsbuk” stranici.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00