utorak, 27. decembar 2016.  10:10h
Pročitano 1200 puta

Tri žurke za novogodišnji vikend u „Štab Pogonu”

U 2017. ulazimo za vikend - što je ujedno i glavna motivacija kolektivu pančevačkog kafe-bara „Štab Pogon” da novogodišnju noć ipak provede radno.

Prvi put od osnivanja 2012. godine, ovaj lokal otvoriće svoja vrata u novogodišnjoj noći, a posetioci i posetiteljke će u 2017. ući uz zvuke rnb i rap muzike!

Veče pred doček, 30. decembar, u „Štab Pogonu” će obeležiti nastup četiri ASAP DJ-ja. Sloba Jovanović, Nikola Vuković, Rescobar i Lobor D nastupiće tog petka na prvoj večeri „Veelikog tradicionalnog showcase-a ASAP DJ-jeva”.

Ovo veče biće odličan uvod u novogodišnji vikend, a ulaz će iznositi 100 dinara. Za ovaj program neće biti organizovana pretprodaja, ali, ukoliko želite da osigurate svoj ulaz, možete rezervisati kartu tako što ćete poslati poruku „Fejsbuk” stranici „Štab Pogon”.

 

31 12.16. FB plakat Vuk i Parke Nova godina

 

Novu godinu posetioci i posetiteljke „Štab Pogona” dočekaće uz Vuka Milinkovića i Aleksu Parovića (Bata Parketa), čiji je sve uspešniji „Rnb-Rap” serijal postao sinonim za dobru žurku. Karata za ovu žurku ostalo je još malo, a one se mogu kupiti na šanku kluba tokom radnog vremena. Svi koji žele da dođu, ali ne stižu da pokupe svoju kartu za šankom, mogu ih rezervisati slanjem poruke „Fejsbuk” stranici „Štab Pogon”.

Za reprizu Nove godine još četiri ASAP DJ-ja naći će se za dekovima „Štab Pogona”. To, drugo veče „Velikog tradicionalnog showcase-a ASAP DJ-jeva”, rezervisano je za Zee Jovanovića, Miloša Vujovića, Mad Mrdaka i Sugarave. Još od osnivanja „All Stars Alliance Pančevo” organizacije i pokretanja serijala žurki, DJ-jevi ASAP-a povodom Nove godine nastupaju u „Štab Pogonu”. Tradicija se nastavlja i ove godine, na dva showcase-a, u petak, 30. decembra i nedelju, 1. januara.

Više informacija o preostalim kartama i novogodišnjem programu u „Pogonu” može se pronaći na zvaničnoj „Fejsbuk” stranici Štab Pogona.

 

FB cover Štab Pogon stranice pregled svih dešavanja za novogodišnji vikend

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00