petak, 9. decembar 2016.  15:06h
Pročitano 1511 puta

Decenija od izlaska prvog albuma “Iskaza” (VIDEO)

“Iskaz” će obeležiti deset godina od nastajanja i objavljivanja prvog albuma, 16. i 17. decembra u dvorani Apolo, u Pančevu.

“Iskaz” će obeležiti deset godina od nastajanja i objavljivanja prvog albuma, 16. i 17. decembra u dvorani Apolo, u Pančevu “Iskaz” će obeležiti deset godina od nastajanja i objavljivanja prvog albuma, 16. i 17. decembra u dvorani Apolo, u Pančevu

Sa svojim prijateljima i saradnicima, bend Iskaz u ulozi domaćina, predstaviće svoje goste, muzičare i autore sa kojima su kroz zajedničke pesme i nastupe, tokom prošle decenije, definisali svoje stvaralaštvo.

Koncept celog događaja je zamišljen kao "Live žurka" na kojoj se izbegava standardna postavka - bend u odnosu na publiku, već je zamišljeno da cela dvorana bude pozornica na kojoj će biti i sami posetioci. Sve to je podržano VJ radovima, trasovima i catwalk-om. Konačno, ovo će biti prvi u nizu sličnih događaja koji će se desiti u svim većim gradovima Srbije.

Start je u 22 sata, a ulaz je na oba događaja besplatan.

Bend Iskaz vam poručuje: 

Pozivamo vas da zajedno sa nama proslavite 10 godina od našeg prvog izdanja!  U dva dana koncerta ćemo zajedno sa našim dragim prijateljima, gostima i saradnicima da napravimo našu najveću, najjaču i najdužu žurku do sada! Prošle godine nam je Apolo bio mali, te smo ovoga puta odlučili da, program podelimo na dva dana, kako bismo se svi osećali komotnije. Repertoar dakle neće biti isti oba dana, iako ćemo neke pesme rado ponoviti.
Takođe ćemo napraviti muzički osvrt na pojedine pesme sa prvog albuma "NATIO", uz drage nam ljude iz tog perioda stvaranja. Očekuju vas “Vj” radovi nšeg dragog “Vj Witness-a”, plesna grupa “TDA”, Snimci naših dragih “NNSpark” drugara, posebno konstruisana bina i svetlo za ovu priliku i mnoštvo malih iznenađenja. Ulaz na oba koncerta je besplatan, to je naš način da vam se zahvalimo što nas trpite 10 godina.

 

iskaz

 

Na ovom svojevrsnom Iskazovom koncertnom maratonu nastupiće:

16.12.2016.

Goblini (instrumental sekcija)
Coyote (Remedy/ ex Eyesburn)
Grashoper
Triumph
Raid (Filter Crew)
TDA Crew (plesna grupa)
+Gosti iznenađenja

17.12.2016.

Marčelo & Filter Crew
Mikri (Prti Bee Gee)
Bvana
Raid
TDA Crew (plesna grupa)
+Gosti iznenađenja

Autor:  M.D.
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00