petak, 8. jul 2016.  15:04h
Pročitano 1172 puta

EXIT: Jack Daniel's Experience Backstage garantuje vrhunsku zabavu (VIDEO)

Jack Daniel's Experience Backstage sedmu godinu za redom pokazao se kao idealno mesto okupljanja ljubitelja vrhunskog pića, kvalitetnog zvuka i dobre zabave.

Prvi na JDX-u ove godine su nastupili klasično obrazovani muzičari iz indie rock benda Ljubičice iz Pančeva Prvi na JDX-u ove godine su nastupili klasično obrazovani muzičari iz indie rock benda Ljubičice iz Pančeva Represent

Prvi na JDX-u ove godine su nastupili klasično obrazovani muzičari iz indie rock benda Ljubičice iz Pančeva. Njihovi lahorni ritmovi bili su dobra uvertira, a nastavak dosledan – momci iz benda The Cock blockers razgalili su bluz rifovima. Prava žurka nastala je iza ponoći uz vatromet hitova koji je priredio DJ trojac NAVIGATORZ. 

JDX kutak poslužio je kao jedinstvena tura za upoznavanje sa vrhunskim napicima iz porodice najpoznatijeg viskija na svetu kao i istorijom Jack Daniel’s destilerije koja ove godine slavi 150 godina postojanja. Tim povodom, poklona je bilo i više nego ranije. Najvičniji su odneli i opipljive suvenire, a svakako svi sa JDX-a otišli su prepuni lepih uspomena. 

Svojim odabirom aktuelnih rok hitova, prve festivalske večeri predstavio se i mladi Dušan Pešić,  jedan od četiri nove Jack zvezde koje su u konkursu osvojile ulaznice i jednosatni nastup. Neparne ekipe za stoni fudbal dovele su do novih poznanstava, a u redovima za VR turu kroz čuvenu destileriju palo je razmenjivanje brojeva telefona. 

 

JDX Backstage 3

 

JDX Backstage osmišljen je da izgleda kao trg gradića Lynchburg iz kojeg je i sam Jack Daniel, a ove godine njegovi stanovnici dobili su brojne nagrade učestvujući u autentičnim igrama kao što su: Black Jack, Build The Barrell i stoni fudbal. 

Druge večeri  u okviru JDX Baxckstage-a nastupiće Marko Balabanović sa bendom, White City Massive i specijalni gost -glumac Viktor Savić koji nastupa kao Njezz, nova Jack zvezda Matija Ilić i Dj Bass Maze. 

U subotu će vas zabavljati bendovi Went i In Absentias, Jack zvezda Marija Mandić, kao i Kišobran DJ ekipa. 

Poslednjeg dana EXIT-a sviraće sastav iz Pančeva - Buč Kesidi, Jack zvezda Ivan Đurović, DJ duo Dream machine, a nastupiće autentični miks majstori Luka Gaćin i As Smooth As iz Turske.

 

JDX Backstage 4

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00