četvrtak, 30. novembar 2023.  11:00h
Pročitano 333 puta

Goblini 7. decembra u dvorani Apolo u Pančevu

Jedan od najznačajnijih pank-rok bendova regiona, legendarni šabački Goblini, nastupiće u četvrtak, 7. decembra sa početkom u 21 sat, u jednom od najlepših koncertnih prostora u Pančevu, Apolo dvorani Doma omladine.

Posle skoro četiri godine Goblini će prirediti, kao i svaki put do sada, koncert pun dobre energije i pozitivnih vibracija za sve ljubitelje njihove muzike Posle skoro četiri godine Goblini će prirediti, kao i svaki put do sada, koncert pun dobre energije i pozitivnih vibracija za sve ljubitelje njihove muzike Dom omladine Pančevo / promo

 

Posle skoro četiri godine Goblini će prirediti, kao i svaki put do sada, koncert pun dobre energije i pozitivnih vibracija za sve ljubitelje njihove muzike.

Cena ulaznica u pretprodaji je 1.200 dinara. Zbog ograničenog kapaciteta dvorane Apolo, ukoliko preostane mesta, ulaznice će biti po finalnoj ceni 1.600 dinara.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Tickets.rs kao i putem linka https://tickets.rs/event/goblini_8598

Goblini će ovim prilikom odsvirati najveće hitove, pesme po kojima ih prepoznajemo i pamtimo, i koje su ostavile neizbrisiv trag pank- roka na ovim prostorima, a to su „U magnovenju„ ,“Anja, vilim te„ , „Ima nas ! „, „Bolje soko u ruci nego guska u krevetu„ , „Vođa„ , „Privatni rat„ , „Kraj„ .... i tu naravno neće biti kraj, jer će Goblini odsvirati i sve ostale hitove iz cele karijere i zasigurno svim posetiocima prirediti još jedan koncert za pamćenje, najavljeno je iz Doma omladine Pančevo.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00