ponedeljak, 22. novembar 2021.  12:13h
Pročitano 163 puta

Ekipa filma „Južni vetar 2“ danas u Kulturnom centru Pančeva (VIDEO)

Pančevačka premijera filma „Južni vetar 2 - Ubrzanje” reditelja Miloša Avramovića sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem u glavnim ulogama, premijerno će biti prikazan večeras, 22. novembra u 19.30, u Dvorani Kulturnog centra Pančeva.

Scena iz filma "Južni vetar" Scena iz filma "Južni vetar" promo KC Pančevo

Nakon projekcije publiku će pozdraviti deo ekipe filma u sastavu: Miloš Avramović, Miodrag Radonjić, Luka Grbić, Nenad Heraković, Anastasia Everall i Aleksandar Gligorić.

Film „Južni vetar 2 - Ubrzanje” režirao je Miloš Avramović, a igraju Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković, Mladen Sovilj i drugi.

UBRZANJE je punokrvni bioskopski triler, a sam naslov nastavka već ukazuje na još dinamičniji i produkciono zahtevniji film. Pun akcionih scena, neočekivanih zapleta, i još dramatičnijih obrta, nastavak Južnog vetra predstavlja avanturu, dramaturški kompleksniju i neizvesnu. 

Akcija počinje nakon uvodne trećine i traje gotovo bez prekida do odjavne špice: svaka sledeća scena je zahtevnija i spektakularnija od prethodne. Sve to do finala koje pomera granice u produkciji, scenografiji, kaskadama. 

UBRZANJE prati karijeru harizmatičnog Petra Maraša (Miloš Biković), glave mafije iz beogradskog podzemlja, u nastavku priče biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju.

Fenomen JUŽNI VETAR u svom prvom delu iz 2018. godine uzdigao se na nivo blokbastera, koji je srušio sve rekorde kao najgledaniji igrani film za prethodne dve decenije na Balkanu i u svim državama nekadašnje Jugoslavije. Kako se kasnije razvio u TV seriju, neizbežno je postao i najgledanija TV serija sezone 2019/2020 u čitavom regionu.

Iza UBRZANJA stoje produkcije Režim i Telekom Srbija, u koprodukciji sa Archangel Digital Studios, Film District, Archangel Digital i Telefilm (Hrvatska).  

Karte po ceni od 350 dinara prodaju se na blagajni Kulturnog centra. 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00