utorak, 27. oktobar 2015.  07:35h
Pročitano 782 puta

Pokrenut sajt radija K-013

Slušaoci radija K-013 od sada imaju na raspolaganju i internet prezentaciju na kojoj mogu čitati vesti, birati muziku, saznati sve o dešavanjima u Pančevu.

Sajt je na adresi www.k-013.com, a posetioci mogu pronaći najave događaja u Pančevu, slušati radio, preslušati aktuelnu TOP listu i pratiti najnovije vesti iz svih oblasti u saradnji sa portalom Pančevo.MOJKraj.rs

Marko Dimitrijević, vlasnik internet radija, kaže da u narednom periodu planira još interesantnih sadržaja.

U toku je testiranje plej liste koja će svim posetiocima sajta dati mogućnost da sami kreiraju program. Očekujem da će u najskorije vreme biti omogućena ta opcija. TOP lista se menja u zavisnosti od toga koliko će puta posetioci preslušati neku od ponuđenih pesama. Radi se i na mobilnoj aplikaciji kojom će se omogućiti svim android korisnicima da uživaju u programu, rekao je Dimitrijević.

U saradnji sa sajtom Pančevo.MOJKraj.rs od sredine avgusta eksperimentalno su emitovane kratke vesti „Pančevo danas“ koje će od sada biti uvedene u redovnu programsku šemu.

Imamo pozitivne reakcije od slušalaca. Kratka forma vesti u trajanju od 2 do 3 minuta je pun pogodak. Imamo odličnu saradnju sa portalom “Pančevo.MOJKraj.rs” i našim slušaocima serviramo informacije na svakih dva sata, istakao je Dimitrijević.

U planu je uvođenje tematskih emisija, kao i direktni prenosi pojedinih koncerata uživo putem interneta čime će radio K-013 dodatno učvrstiti vodeće mesto među radio stanicama u Pančevu i okolini, a nastavlja se i rast broja slušalaca iz inostranstva.

Nakon višegodišnje pauze internet radio K-013 počeo je ponovo da emituje program 1. juna 2015. godine.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(7 glasova)

Komentari  

+3 #1 Milan Zdravkovic 27-10-2015 10:32
Prava stvar, u pravo vreme. Sve pohvale! Bravo! :-)
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00