utorak, 22. decembar 2020.  21:13h
Pročitano 1014 puta

U Cinestar bioskope stigla je superheroina – Čudesna žena 1984! (VIDEO)

Najiščekivaniji film sezone od četvrtka, 24. decembra pogledajte u CineStar bioskopima. Nakon višemesečnog čekanja, jedan od najvećih hitova svih vremena napokon stiže u bioskope, sve ljubitelje DC-a oduševiće i činjenica da ga mogu pogledati u vrhunskim formatima u CineStaru: 4DX, RealD 3D, 2D i eXtreme dvorani.

Scena iz filma Scena iz filma Cinestar Srbija

Fantastična Gal Gadot vratila se u ulogu hrabre Amazonke u nastavku velikog DC bioskopskog hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film sa najvećom zaradom u istoriji koji je režirala žena. Ovaj  nastavak je režirala izvrsna Patti Jenkins.

Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Prvog svetskog rata, nastavak priče o Diani Prince smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka. Radi se o potpuno novom utelovljenju Čudesne žene (Wonder Woman).

Zanimljivost sa snimanja filma je da su žene morale da savladaju poligon sa preprekama i da pokažu svoje gimnastičarske veštine kako bi postale Amazonke u Čudesnoj ženi 1984!

 

WW84 09259r proxy WB360JPEG 1900

 

Među takmičarima u triatlonu tokom amazonskih igara koje gledamo za vreme uvodne filmske scene su Doutzen Kroes, Bronte Lavine, Daina Grant, Jessie Graff, Miranda Chambers, Jade Johnson, Moe Sasegbon, Brioni Scarlet i Gvendolin Osborne. Na amazonskom stadionu su atletičarke Christiaan Schodel (akrobacije u vazduhu), Scarlet (plivanje), Jenni Pacei (plivanje), Saskia Neville (trčanje po zidu, salto unazad), Donna Forbes (parkur), Katie McDonnell (parkur) i Hailei Varnes ( jahačica).

Čudesna žena nije samo još jedan film o superjunakinji, to je film u kome je ova heroina tretirana sa dostojanstvom, poštovanjem i na način koji zaslužuje. Možemo dakle reći da se zaiotsa radi o pravom filmu koji afirmiše žene!

Sa rediteljkom Patti Jenkins i Gal Gadot u naslovnoj ulozi, u filmu ćemo gledati Chrisa Pinea, Kristen Viig kao Cheetah, Pedra Pascala, Robin Vright i Connie Nielsen.

 

WW84 vizual

 

Ulaznice za film Čudesna žena 1984 su već danas u prodaji na blagajnama bioskopa CineStar ili onlajn na cinestarcinemas.rs a film možete pogledati u najprestižnijim formatima: 4DX u Beogradu i Novom Sadu kao i u RealD 3D i eXtreme formatima u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00