utorak, 10. decembar 2019.  13:07h
Pročitano 1483 puta

Pančevcima 13 medalja na Prvenstvu Vojvodine u badmintonu

Seniorsko, juniorsko i veteransko Prvenstvo Vojvodine u badmintonu održano je 8. decembra, u velikoj sali novosadskog Spens-a.

Predstavnici BK Dinamo iz Pančeva na takmičenju u Novom Sadu Predstavnici BK Dinamo iz Pančeva na takmičenju u Novom Sadu BK Dinamo

Članovi Badminton kluba Dinamo osvojili su čak 10 odličja. Na seniorskom prvenstvu najuspešnija takmičarka iz Pančeva bila je Marija Samardžija, koja je postala prvakinja Vojvodine u dublu s Milicom Barbir, a u singlu je osvojila bronzano odličje. 

Ognjen Krašna i Milica Stambolija su u kategoriji mešovitih parova osvojili bronzanu medalju, kao i Maja Serdar i Jasmina Milošević u kategoriji ženskih parova.

U juniorskim kategorijama, Vanja Bokan i Milica Stambolija osvojili su srebrne medalje u kategorijama dečaka i devojčica do 15 godina, a Boško Jakovljević osvojio je bronzanu medalju u kategoriji dečaka do 11 godina.

Na veteranskom prvenstvu Vojvodine, srebrno odličje osvojili su Aleksandar Dimitrijević, član BK Novi Sad i Maja Serdar, a Ivan Kosanović i Jasmina Milošević osvojili su bronzanu medalju u kategoriji mešovitih parova. Ivan Kosanović i Predrag Stanimirović osvojili su bronzanu medalju u kategoriji muških parova.

 

75FF2A02 CC5B 49DC B049 C5DA2E2137C5

 

Uspešni su bili i članovi Badminton kluba Pančevo, koji su osvojili tri medalje. U kategoriji seniora, Stefan Mijatović osvojio je bronzanu medalju u singlu, kao i srebrnu medalju u kategoriji muškog dubla s Ivanom Kovačevićem, koji je u kategoriji seniora s Milicom Uskoković osvojio titulu prvaka Vojvodine u kategoriji mešovitih parova.

Autor:  G.J.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00