utorak, 19. novembar 2019.  22:34h
Pročitano 689 puta

Badminton: Pančevci osvojili čak deset medalja na turniru u Kragujevcu

U nedelju, 17. novembra, u sportskoj hali "Jezero" u Kragujevcu, održan je 16. trofej grada Kragujevca. Pančevci su osvojili čak 10 medalja na B i C turniru u parskim konkurencijama.

Osvajači medalja na turniru u Kragujevcu Osvajači medalja na turniru u Kragujevcu BSS

Na B turniru, najsjajnije odličje u konkurenciji ženskog dubla osvojile su Marija Samardžija, članica BK Dinamo i Maša Aleksić, članica BK Pančevo, a bronzanu medalju u istoj konkurenciji osvojila je članica Dinama, Katarina Vig, u paru s Lanom Dramićanin iz kragujevačkih Rejvensa. U kategoriji mešovitog dubla, par Dinama, Ognjen Krašna i Marija Samardžija osvojili su bronzu, kao i Milica Uskoković iz BK Pančevo u paru s Novicom Brkićem iz beogradskog Klira.

Najuspešniji takmičari na C turniru bili su članovi Dinama. U kategoriji ženskog dubla, šampionsko odličje osvojile su Teodora Ilić i Milica Stambolija, a drugo mesto Maja Serdar i Jasmina Milošević. 

U kategoriji muškog dubla, treća mesta osvojili su Ivan Kosanović i Predrag Stanimirović, kao i Dušan Acegan i Andreja Šeremetović, a u kategoriji mešovitih dublova bronzane medalje osvojili su Predrag Stanimirović i Jasmina Milošević, kao i Ivan Kosanović i Maja Serdar.

Opširnije na sajtu Badminton saveza Srbije: https://badminton.org.rs/vesti/1247/peti-uzastopni-trofej-luke-milica-u-kragujevcu  

Autor:  G.J.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00