četvrtak, 30. maj 2019.  07:09h
Pročitano 1707 puta

Nenad Krušedolac iz Flex fitness kluba iz Pančevo osvojio srebro u Bihaću

U Bihaću u Bosni i Hercegovini 26. maja održano je tradicionalno 20. međunarodno prvenstvo u bodibildingu i fitnesu.

Nenad Krušedolac osvojio je srebrnu medalju u kategoriji bodibilding iznad 92 kg Nenad Krušedolac osvojio je srebrnu medalju u kategoriji bodibilding iznad 92 kg Flex

Fitnes klub Flex iz Pančeva je ostvario značajan rezultat, njihov takmičar Nenad Krušedolac osvojio je srebrnu medalju u kategoriji bodibilding preko 92 kg. 

Organizatori su Milanu Kostiću, predsedniku Fitnes kluba Flex dodelili specijalnu nagradu kao dugogodišnjem partneru u organizovanju velikih manifestacija u Pančevu.

 

Milan Kostić u Bihacu specijalno priznanje

 

Uvek redovno učestvujemo sa svojim takmičarima na svim takmičenjima u regionu koja se organizuju. Zato je i naš grad, Pančevo, posećen i takmičari iz drugih zemalja rado dolaze na tradicionalni World Golden Cup Pančevo koji će ove godine biti održan po 18. put u oktobru, rekao je Milan Kostić.

Na takmičenju u Bihaću su se pojavili takmičari iz 7 zemalja, a to su Hrvatska, Srbija, Mađarska, Italija, Slovenija, Indonezija i zemlja domaćina Bosna i Hercegovina. Takmičari i takmičarke su se nadmetali u čak 12 kategorija.

Autor:  Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00