ponedeljak, 27. maj 2019.  18:11h
Pročitano 376 puta

Međuokružno takmičenje “Male Olimpijske igre”

U OŠ “Mika Antić” Pančevo danas su otvorene “Male Olimpijske igre” - međuokružno takmičenje namenjeno najmlađim učenicima od 1. do 3. razreda osnovnih škola. 

detalj s takmičenja detalj s takmičenja Grad Pančevo

Okružno takmičenje je bilo održano u četvrtak, 16. maja u OŠ “Dositej Obradović” u Omoljici, u kojem je učestvovao veliki broj dece iz Južnobanatskog okruga. Ekipe OŠ ,,Mika Antić“ iz Pančeva i OŠ ,,Dositej Obradović“ iz Omoljice su osvojile prva mesta i time stekli pravo učešća na međuokružnom prvenstvu i priliku da ostvare plasman na republičko takmičenje.

 

0 medjuokruzno takmicenje pavlov

 

Gradonačelnik Saša Pavlov je otvorio međuokružno takmičenje “Male Olimpijske igre” u OŠ “Mika Antić” Pančevo, uz prisustvo predstavnika Saveza za školski sport Pančevo, predstavnika Sportskog saveza Pančevo i direktorke OŠ “Mika Antić” Pančevo.

Bavljenje sportom i fizičkom aktivnošću je vrlo važno u svakom životnom dobu, jer prvenstveno povoljno utiče na pravilan rast i razvoj svakog od vas, uči pravim vrednostima i doprinosi druženju i učenju timskom radu. Neophodno je da deca steknu pored znanja i fizičko vaspitanje, kako bi razvili zdrave navike i stil života, ali i sve one vrednosti koje se kroz bavljenje sportom mogu steći poput razumevanja, tolerancije i drugarstva, rekao je Saša Pavlov.

Savez za školski sport Pančevo je i ove školske godine domaćin okružnog i međuokružnog takmičenja.

 

0 medjuokruzno takmicenje pvo

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00