ponedeljak, 31. avgust 2015.  05:11h
Pročitano 545 puta

Još danas prijave za učešće u radnim grupama za donošenje Strategije sporta

Resor za sport grada Pančeva i Aleksandar Farkaš, član Gradskog veća za područje sporta, podsećaju sve građane i građanke da je još danas otvoren javni poziv za članove i koordinatore radnih grupa za izradu Strategije razvoja sporta grada Pančeva do 2018. godine.

Javni poziv za učešće u izradi Strategije razvoja sporta do 2018. godine otvoren je još danas Javni poziv za učešće u izradi Strategije razvoja sporta do 2018. godine otvoren je još danas Pančevo.MOJKraj.rs

Na ovaj javni poziv mogu da se prijave svi zainteresovani pojedinci i pojedinke, koji žele da aktivno doprinesu donošenju novog strateškog dokumenta grada Pančeva za razvoj sporta do 2018. godine u sledećim oblastima: Rekreacija i sport za sve, Infrastruktura, Sportski stručnjaci i stručnjaci u sportu, Deca i omladina – školski sport, Sportski talenti i vrhunski sportisti i sportistkinje i Sprečavanje nasilja u sportu, antidoping i sportska medicina.

Javni poziv je otvoren do 31. avgusta 2015. godine do 15 časova.

Prijave slati elektronskom poštom na predviđenom obrascu na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili direktnom predajom prijave na pisarnici uslužnog centra Gradske Uprave Pančevo, Trg Kralja Petra I, Pančevo. 

Vizija razvoja sporta Grada Pančeva do 2018.

Obezbediti uslove da Grad Pančevo u 2018. godini, bude grad u kojem je sport vodeći činilac razvoja i pokretačka snaga, kroz doprinos društvene uključenosti, prevazilaženje netolerancije, širenje etičkih normi i fer pleja, koji obezbeđuje fizičku, mentalnu i socijalnu dobrobit svih građana i građanki Pančeva i jednake mogućnosti da ostvare pravo da se bave sportom i rekreacijom.

Grad Pančevo u 2018. godini vidimo kao grad u kojoj su sport i rekreacija dostupni svakome; grad sa razvijenom sportskom infrastrukturom i stručnim sportskim kadrom; zdrav grad u kome se neguju sportski talenti i vrhunska sportska dostignuća i grad koji podržava sve sportske subjekte sa uređenim normama, saopšteno je iz resora za sport Grada Pančeva.

 

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00