subota, 29. avgust 2015.  07:16h
Pročitano 767 puta

I Pančevci među kandidatima za reprezentaciju Srbije u američkom fudbalu

Probnim treningom u Pančevu, u subotu, 29. avgusta, počinju aktivnosti reprezentacije Srbije u američkom fudbalu koja će tokom jeseni biti izuzetno angažovana.

Među kandidatima za reprezentaciju su i šestorica Pančevaca Među kandidatima za reprezentaciju su i šestorica Pančevaca SAAF

To će biti prva od aktivnosti koje imaju za cilj pripremu reprezetacije za kvalifikacioni duel sa nacionalnim timom Mađarske, zakazan za 10. oktobar ove godine u Beogradu.

Kako je saopštila Srpska asocijacija američkog fudbala na svom zvaničnom sajtu, prvo okupljanje, svojevrsna proba fizičke spremnosti kandidata, održaće se u subotu, 29. avgusta, u Pančevu, na terenima sportsko-rekreativnog centra “Strelište”, od 13.30, a završetak je planiran za 18 časova.

Među kandidatima su i šestorica Pančevaca.
To su Bošnjak Bratislav, Matić Predrag, Janković Miloš, Vuksanović Nikola, Milovan Amović i Trajanović Vladimir.

Selektor Džordž Šarčević je sa svojim stručnim timom objavio spisak od 141 igrača koji će biti prisutni i rezultatima na testiranjima pokušati da dokažu trenerima da su vredni ulaska u uži krug kandidata. 

Deo kandidata je izabrao stručni tim, dok su ostale poslali klubovi, jer ih je na to i pozvala Asocijacija američkog fudbala Srbije, uvevši novinu da ekipe predlože selektoru neke igrače na koje, možda, nije uspeo da dovoljno obrati pažnju u minulom periodu, zbog brojnih mečeva i sve brojnijih takmičenja.

 

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00