ponedeljak, 12. novembar 2018.  14:37h
Pročitano 1505 puta

Ljupčo Cvetkoski najbolji trener u Srbiji

Na Danima atletike održanim u Kragujevcu između ostalog uručena su i priznanja za najuspešnije atletske trener u 2018. godini.

Trener AK Dinamo iz Pančeva, Ljupčo Cvetkoski Trener AK Dinamo iz Pančeva, Ljupčo Cvetkoski AK Dinamo

Ljupčo Cvetkoski, trener atletskog kuba „Dinamo“ iz Pančeva proglašen je za najuspešnijeg trenera u 2018. godini u konkurenciji mlađih seniorki. 

Ovo značajno priznanje je po treći put zaredom u rukama trenera Ljupčeta Cvetkoskog. Pored ovog priznanja treneru Ljupčetu Cvetkoskom uručena su još dva priznanja i to za dva seniorska državna rekorda koje su atletičari „Dinama“ ove godine postavili.

Kao trener moram se zahvaliti svim svojim atletičarima koji su svojim rezultatima ove godine doprineli da me Atletski savez Srbije proglasi najboljim trenerom. Iza mog rada stoji veliki broj medalja uspešnih i malo manje uspešnih atletičara. Kada bih počeo da nabrajam uspehe mojih takmičara možda bih slučajno nekoga izostavio, a to nikako ne bi bilo ispravno jer su svi oni deo jednog velikog Atletskog kluba „Dinamo“ koji sa ponosom reprezentuju grad Pančevo, Republiku Srbiju a tek na kraju mene kao trenera. Veliko hvala svim mojim atletičarima što su deo našeg tima!, izjavio je Cvetkoski.

Autor:  PR saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00