sreda, 31. oktobar 2018.  09:45h
Pročitano 1276 puta

Održan 17. "World Golden Cup Pančevo Serbia" u fitnesu i bodibildingu

Svetsko takmičenje u fitnesu, bodi fitnesu i bodibildingu "World golden Cup" na kojem je učestvovalo više od 120 takmičara iz 9 zemalja i Srbije održano je u subotu, 27. oktobra u Pančevu, u dvorani Kulturnog centra.

Predrag Živković, zamenik gradonačelnika Grada Pančeva otvorio je manifestaciju u Pančevu Predrag Živković, zamenik gradonačelnika Grada Pančeva otvorio je manifestaciju u Pančevu Flex Fitness

Organizator takmičenja je FLEX fitness klub Pančevo i IFBB federacija.

Takmičenje je otvorio zamenik gradonačelnika Predrag Živković.

Takmičari su se nadmetali u 8 ženskih i 14 muških kategorija. Apsolutni pobednik, pobednik svih kategorija, je Ivan Đorđević iz Niša, koji je osvojio 50 kg visoko kvalitetnog proteina "Kings protein Whey 100%", besplatno letovanje u Grčkoj kao i duple zlatne medalje i najveći pehar prvenstva.

 

0 fitness5 igor djordjevic

Na slici: Apsolutni pobednik, Ivan Đorđević iz Niša

 

Milan Kostić, predsednik Flex fitness kluba i organizator takmičenja kaže da je izuzetno zadovoljan odzivom takmičara, koji su došli iz Slovenije, Mađarske, Bugarske, Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovačke i Tajlanda. 

 

0 fitness8tajlandjanka

Na slici: Kristina Mikulandra, Tajland, kategorija bikini fitnes +35, zlatna medalja

 

Osim njih učestvovali su i takmičari iz više gradova iz Srbije. Takmičenje su sudili internacionalne sudije, menjajući se na po pet kategorija. Takmičari bili zadovoljni fer i korektnim suđenjem, dobrim prijemom domaćina i čitavom ekipom koja je organizovala ovaj svetski spektakl u prethodnih šest meseci. U kategoriji žena imali smo po prvi put takmičarku sa Tajlanda koja je osvojila prvo mesto u kategoriji "Žene fitnes +35". Prošlog vikenda grad Pančevo je bio svetla tačka na Planeti u fitnesu, sportu koji je podloga za sve vrste rekreacija, tako da smo predstavili naš grad u najboljem svetlu. Društvene mreže su tog dana bukvalno gorele, rekao je Milan Kostić.

0 fitness6vlada

Na slici: Vladimir Petković, FLEX fitness klub - prvi s leva

 

Na takmičenju su učestvovala i dvojica Pančevaca Vladimir Petković i Aleksandar Vokoun.

Izuzetno sam zadovoljan uspehom Vladmira Petkovića, koji je osvojio srebrnu medalju u bodibilding kategoriji do 70 kilograma. Aleksandar Vokoun se okitio bronzanom medaljom u kategoriji "Men phyhisc", rekao je Kostić.

 

0 fitness7vokoun

Na slici: Aleksandar Vokoun, FLEX fitness klub, desno

 

Ovogodišnje takmičenje se poklopilo sa dvadesetogodišnjicom postojanja FLEX fitnes kluba koji je počeo da radi 1998. godine.

Milan Kostić je rekao da veoma poštuje što je i ovog puta pokrovitelj manifestacije Grad Pančevo. 

Pozdravljam izuzetne napore vodećih ljudi iz Turističke organizacije Pančevo i zahvaljujem sponzorima na vrednim nagradama: Turisticost doo je obezbedio deset dana letovanja u Grčkoj za sve prvoplasirane u kategorijama, "Kings Whey protein" je obezbedio 250 kilograma proteina, kompaniji "Golden Rose" koja je obezbedila za sve ženske kategorije bogate kozmetičke pakete, kompaniji "DavArt" i salonu nameštaja "Home Art". Zahvaljujem se i medijima na podršci RTV Pančevo, RTV Vojvodina, Radio Bus, ePančevo, eVršac, Pančevo MOJKraj, Južni banat a posebno portalu Pančevo Online koji je ove godine direktno prenosio naše takmičenje. Zahvaljujem se i svima onima koji su svojim zalaganjem pomogli u realizaciji ovog svetskog spektakla, zaključio je Milan Kostić.

 

0 fitness1

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/Pancevo Online
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00