ponedeljak, 24. septembar 2018.  13:01h
Pročitano 1953 puta

Drugi Sajam sporta u Pančevu

Grad Pančevo i Sportski savez Pančevo u saradnji sa Savezom za školski sport Pančeva i pančevačkim Savezom za predškolski sport, sportsku animaciju i rekreaciju, organizovao je danas drugi Sajam sporta pod sloganom “Sajam sporta u Gradu sporta” u Hali sportova “Strelište”.

Drugi Sajam sporta u Pančevu održan je u Hali sportova Strelište Drugi Sajam sporta u Pančevu održan je u Hali sportova Strelište Grad Pančevo

Manifestaciji su prisustvovali, pored predstavnika Sportskog saveza Pančeva i gosti Željko Tanasković, predsednik saveza za školski sport Srbije i Mihail Dudaš, predsednik Saveza za školski sport Vojvodine.

Gradonačelnik grada Pančeva, Saša Pavlov, svečano je otvorio Sajam sporta u Pančevu.

Promocija različitih sportskih disciplina je odlična ideja i u velikoj meri će doprineti da se deca i mladi odluče kojom aktivnošću žele da se bave i kojoj da se posvete. Neophodno je da utičemo na našu decu, da ih vaspitavamo u duhu poštovanja pravih vrednosti i razvijanja i jačanja karaktera kroz bavljenje određenim sportom, rekao je Pavlov.

 

0 sasa pavlov sajam sporta

 

Na Sajmu sporta pod sloganom “Sajam sporta u Gradu sporta” učestvovalo je oko 2.000 učesnika, od čega je 1.300 mališana iz Predškolske ustanove “Dečja radost” iz Pančeva.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00