utorak, 18. septembar 2018.  12:39h
Pročitano 666 puta

Održan 18. Trofej Beograda u Badmintonu

U Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji, 15. i 16. septembra održan je 18. Kup grada - Trofej Beograda u badmintonu. 

Učesnici badminton turnira Trofej Beograda Učesnici badminton turnira Trofej Beograda BSS

Takmičari pančevačkih klubova obeležili su turnir u uzrasnoj kategoriji do 13 godina.

U pojedinačnim konkurencijama, Marija Samardžija (BK Dinamo), osvojila je titulu u konkurenciji devojčica pojedinačno, Maša Aleksić (BK Pančevo) bila je druga, a Miona Filipović treća. 

U konkurenciji dečaka ispod trinaest godina, Mihajilo Vig (BK Dinamo) zauzeo je drugo mesto, a Vanja Bokan (BK Dinamo) treće mesto. 

U konkurenciji ženskih dublova, Maša Aleksić (BK Pančevo) je u paru s Lanom Pavlović (BK Zmajevi Kruševac) osvojila titulu, Marija Samardžija i Katarina Vig (BK Dinamo) zauzele su drugo, a Miona Filipović (BK Pančevo) je u paru s Čarnom Mihajlović (Clear Beograd) zauzela treće mesto. 

U konkurenciji muških dublova, Petar Radonić (BK Pančevo) osvojio je titulu u paru s Vanjom Kovačem (Banat Zrenjanin), a Mihajilo Vig i Vanja Bokan (BK Dinamo) bili su drugi.

U konkurenciji dečaka do 17 godina, Stefan Mijatović (BK Pančevo), zauzeo je treće mesto u konkurenciji parova s Aleksandrom Jovičićem (Ravens KG).

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00