ponedeljak, 3. septembar 2018.  11:42h
Pročitano 1085 puta

Ana Dragojević prvakinja Vojvodine u atletici

Takmičari AK Panonija iz Pančeva u prethodna dva vikenda učestvovali su na tri takmičenja a osvojene su 4 medalje.

Takmičarke AK Panonije Takmičarke AK Panonije AK Panonija

U nedelju, 26. avgusta na Letnjem mitingu prijateljstva koji se tredicionalno održava u Sremskoj Mitrovici Hana Jaramaz je osvojila bronzanu medalju u trci devojčica na 300m u konkurenciji atletskih škola i zabeležila lični rekord od 49,42 sekunde.

Već naredne subote na Otvorenom prvenstvu Beograda za mlađe pionire u Beogradnu na atletskoj stazi Vojne akademije na Banjici, Ana Dragojević je osvojila bronzu u trci na 200m dok je Anđela Kićović u bacanju vorteksa, iako je duvao jak vetar, uspela da zauzme treću poziciju i osvoji novu bronzu za Panoniju.

Najbitnije takmičenje prošlog vikenda ipak je bilo Prvenstvo Vojvodine za mlađe pionire koje je održano u Sremskoj Mitrovici gde je u veoma jakoj konkurenciji prvak Vojvodine po treći put postala Ana Dragojević u trci na 300m i time opravdala očekivanja u svojoj disciplini. 

Anđela Kićović je na ovom takmičenju ušla u finale i zabeležila novi lični rekord u bacanju vorteksa koji sada iznosi 37,31m, dok je Hana Jaramaz u trci na 600m sa dve godine starijim takmičarkama zauzela sedmo mesto a u svom godištu prvo.

Ovim AK Panonija započinje sezonu a već sledećeg vikenda slede kvalifikacije za Kup Srbije.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00