ponedeljak, 16. jul 2018.  12:19h
Pročitano 857 puta

Ragbisti “Borca” prvi put na kampu perspektivnih sportista Srbije

Ragbisti Borca iz Starčeva po prvi put će učestvovati na tradicionalnom kampu "perspektivnih sportista Srbije" na obali Dunava u Karatašu.

Igor Tomašić i Radivoj Ćosić i petorica igrača ragbi kluba Borac u Karatašu Igor Tomašić i Radivoj Ćosić i petorica igrača ragbi kluba Borac u Karatašu RK Borac

U narednih sedam dana petorica takmičara Borca i dvojica trenera imaće priliku da unaprede svoje znanje i sportske veštine.

Igor Tomašić je istakao da je ovim pozivom ukazana velika čast igračima i trenerima Borca.

Svako od nas će moći da nauči nešto novo i da sklopi nova prijateljstva. Ovaj poziv Ragbi saveza Srbije je značajan za nas mlade trenere da vidimo neke nove metode rada i da se usavršavamo, rekao je Tomašić.

Pored Tomašića sa ekipom je i Radivoj Ćosić koji je rekao da je ovo samo predigra za početak nove sezone.

Ovde je petoro naše najbolje deca, ali već od petka, 20. jula će petnaestoro dece krenuti na pripreme na Divčibare i iskoristio bi priliku da se zahvalim Sportskom savezu Pančeva, Slobodanu Biteviću i Dejanu Periću koji su nam to omogućili. Na ovaj način se deca iz naseljenih mesta s teritorije našeg grada izjednačavaju sa decom iz gradskih klubova, kazao je Ćosić.

Predsednik kluba Radivoje Tasković podseća da će se 5. avgusta u okviru "Dana Starčeva" održati IX veteranski turnir i poziva sve zainteresovane na stadion FK Borac da svojim prisustvom uveličaju proslavu 40 godina ragbija u Starčevu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/R.T.
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00